7 Mayıs 2024 Salı
ads
DOLAR 32.26 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.53 ₺
ALTIN 2,406.34 ₺
BTC 63,504.98 $
ETH 3,070.65 $
BİST 10,193.95

Eryaman Stadı'nda çalışmalar tüm hızı ile sürüyor... İşte son durum

Ankaragücü 4917
Yayınlama: 13 Şubat 2024 Salı 23:45 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nin ortak kullandığı Eryaman Stadyumu'nun zemininde çalışmalar tüm hızı ile sürüyor.

Eryaman Stadı'nda çalışmalar tüm hızı ile sürüyor... İşte son durum

Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nin ortak kullandığı Eryaman Stadyumu'nun zemininde çalışmalar tüm hızı ile sürüyor.

Ankara'nın iki önemli takımı Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ne ev sahipliği yapan Eryaman Stadyumu, uzun süredir devam eden zemin sorunlarıyla gündemde yer alıyordu. Ancak yapılan havadan görüntüleme, stadyumun zemin iyileştirme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini gözler önüne serdi.

2-8 Şubat tarihleri arasında hem Ankaragücü’nün hem Gençlerbirliği’nin lig ve kupa maçlarına ev sahipliği yapan ve kısa sürede 4 karşılaşma sonrası zemini yorulan Eryaman Stadyumu kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu.

Galatasaray’la oynanacak maç sebebiyle daha çok konuşulan ve Galatasaray taraftarının maçın Ankara’da oynanmamasına yönelik kamuoyu baskısı sürerken yapılan çalışmaların hızı ve başarısı nedeniyle maç Ankara’da oynanacak.

Eryaman Stadyumu, 2023-2024 sezonu boyunca toplam 29 müsabakaya ev sahipliği yapmıştı. Ancak zemin sorunları nedeniyle yaşanan sıkıntılar hem kulüpler hem de futbolseverler arasında endişe yaratmıştı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü ile Galatasaray arasındaki maçın Eryaman Stadyumu'nda oynanıp oynanmayacağı ise Türkiye Futbol Federasyonu tarafından en geç yarın açıklanacak.

Ankaragücü sezon başında Eryaman Stadyumu’nun hazır olmaması sebebiyle ligdeki ilk iç saha maçı olan Adana Demirspor maçını İstanbul’da oynamıştı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme