29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.38 ₺
EURO 34.74 ₺
STERLIN 40.67 ₺
ALTIN 2,433.79 ₺
BTC 62,760.32 $
ETH 3,171.67 $
BİST 10,045.08

Erdal Beşikçioğlu'ndan Gençlerbirliği'ne ziyaret

Gençlerbirliği 3572
Yayınlama: 29 Şubat 2024 Perşembe 13:47 Kaynak: Haber Merkezi

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, programında olmamasına rağmen tuttuğu kulüp olan Gençlerbirliği'nin ziyaret etti.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Gençlerbirliği'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, programında olmamasına rağmen tuttuğu kulüp olan Gençlerbirliği'nin ziyaret etti.

Gençlerbirliği sevdalısı, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu Gençlerbirliği'ni ziyaret etti. 

Gezi programında olmamasına rağmen Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ne sürpriz ziyaret gerçekleştiren CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, bu hafta oynayacak Şanlıurfaspor maçı için de başarı dileklerinde bulundu.

Kulübün son durumuyla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunan Beşikçioğlu, “Burası benim evim! Bugün evime sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdim. İnsan evine gelirken haber verir mi hiç? Nitekim ben de öyle yaptım. Gençlerbirliği sevdalısı olarak takımımızı desteklemeye daima hazırız” ifadesinde bulundu.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ni gezen CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ve beraberindeki heyet daha sonra tesislerden ayrıldı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme