15 Haziran 2025 Pazar
DOLAR 39.59 ₺
EURO 45.67 ₺
STERLIN 53.68 ₺
G.ALTIN 4,345.98 ₺
BTC 105,028.12 $
ETH 2,546.14 $
BİST 9,311.88

    Emre Belözoğlu için boykot tehdidi

    AnkaragücüAntalyaspor 3524
    Yayınlama: 19 Mayıs 2025 Pazartesi 22:06 Kaynak: Haber Merkezi

    Acun Ilıcalı'nın Hull City'nin başına getirmeyi düşündüğü Emre Belözoğlu'na taraftarlar büyük tepki gösterdi.

    Emre Belözoğlu için boykot tehdidi

    Acun Ilıcalı'nın Hull City'nin başına getirmeyi düşündüğü Emre Belözoğlu'na taraftarlar büyük tepki gösterdi.

    Championship'te averajla kümede kalmayı başaran Hull City taraftarın tepkisine rağmen teknik direktör Ruben Selles ile yollarını ayırmıştı.

    Kulübün sahibi Acun Ilıcalı yeni sezon öncesi teknik direktör adaylarından birinin Emre Belözoğlu olduğunu ifade etmişti.

    Bu açıklama sonrası Hull City taraftarları, daha önce Premier Lig ekibi Newcastle United forması giyen Emre Belözoğlu'nun göreve gelmesi halinde kulübü boykot etmekle tehdit etti.

    Irkçılıkla suçlanıyor

    İngiliz medyasında yer alan haberlerde Emre Belözoğlu'nun futbolculuk döneminde ırkçılık iddialarını da gündeme getirdi.

    Emre Belözoğlu İngiltere'de rakip oyunculara yönelik üç farklı ırkçılık iddiasının konusu olduğu ve Futbol Federasyonu tarafından üç olayda da aklandığı belirtildi.

    Emre Belözoğlu'nun Türkiye'de Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Didier Zokora'ya karşı kullandığı ırkçı bir hakaret nedeniyle 2014'te ertelenmiş hapis cezasına çarptırıldığı da ifade edildi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html