18 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.51 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.58 ₺
ALTIN 2,492.22 ₺
BTC 63,879.87 $
ETH 3,082.23 $
BİST 9,524.59

Başkentin kupada yolu açık!

FUTBOL 4318
Yayınlama: 22 Ekim 2022 Cumartesi 09:21 Kaynak: Haber Merkezi

Başkentin kupada yolu açık!

Başkent 5 takımla bu kulvarda mücadelesine devam ederken, seri başı olarak kuraya katılan ve maçlarını iç sahada oynayacak olan; Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Keçiörengücü’ne turu geçebileceği rakipler düştü.

Futbolun iki numaralı kulvarı olan Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. eleme turu kura çekimi yapılırken, bu arenada 5 takımla mücadele eden Başkent ekiplerinin rakipleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı. Bu turda 54 takım, seri başı sistemine göre eşleşti.

Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 8-9-10 Kasım günlerinde oynanacak. Seri başı olarak kuraya katılan ve maçlarını iç sahada oynayacak olan; Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Keçiörengücü’ne turu geçebileceği rakipler düştü.

Süper Lig’den iki rakip var

Süper Lig’de geride kalan 10 haftalık bölümde beklentilerin uzağında bir performans sergileyen ve son maçında Fenerbahçe’ye Eryaman Stadı’nda 3-0 yenilerek ateş hattına inen Ankaragücü, kupanın 4. turunda 2. Lig Beyaz Grup temsilcilerinden Amed Sportif Faaliyetler ile eşleşti. Kupa serüveninde bu sezon ilk maçına çıkacak olan sarı-lacivertlilerin rakibi, grubunda ikinci sırada bulunuyor.

Başkentin 2. Lig’de mücadele eden takımları, Ankaraspor ve Etimesgut Belediye, seri başı olamadıkları için Süper Lig ekipleriyle eşleşti. Etimesgut Belediyespor, İstanbulspor’a, Ankaraspor ise Giresunspor’a konuk olacak.

Spor Toto 1. Lig’de bu sezon yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çeken ve 9. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan Keçiörengücü, kupanın 4. turunda 3. Lig ekiplerinden Bulvarspor’u, Aktepe Stadı’nda ağırlayacak. Bulvarspor, 3. Lig 2. Grupta 9. sırada. Spor Toto 1. Lig’de son iki maçını kaybeden ve tehlike hattının içinde kalan Gençlerbirliği’nin bu platformdaki yeni rakibi 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bayburt Özel İdarespor. Bayburt Özel İdarespor, grubundan sondan ikinci basamakta mücadelesini sürdürüyor

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme