29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.53 ₺
EURO 34.81 ₺
STERLIN 40.39 ₺
ALTIN 2,445.22 ₺
BTC 63,665.17 $
ETH 3,307.55 $
BİST 9,915.62

Bahadır Han Güngördü Galatasaray taraftarından özür diledi

Ankaragücü 4352
Yayınlama: 30 Eylül 2023 Cumartesi 22:12 Kaynak: Haber Merkezi

Bahadır Han Güngördü Galatasaray taraftarından özür diledi

Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 2-1 yendiği maçta yaptığı kurtarışlarla farkın artmasını engelleyen Bahadır Göngördü'den karşılaşma sonrası dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankaragücülü file bekçisi zaman zaman vakit geçirdiği için özür diledi.

Bahadır Güngördü maçtaki performansıyla ilgili olarak, "Bu benim bireysel performansım değil. Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Maçı tutmaya çalıştım. Burada kazanmak çok zor" dedi. 

Zaman zaman vakit geçirdiğini söyleyen Başkent ekibinin file bekçisi, "Kamuoyundan ve taraftarlardan özür diliyorum. Takımımı ayakta tutabilmek için, onları dinlendirmek için biraz zaman geçirmem gerekiyor. Bu konuda kusuruma bakmasınlar. Özür diliyorum" diye konuştu. 

Zaten çok çalıştıklarını kaydeden Bahadır Güngördü, "Hedeflerim var. O hedeflere ulaşmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı. 

"Kendini ahtapota benzettin mi?" sorusuna ise Bahadır Güngördü, "Öyle bir benzetme söz konusu değil. Bu bizim işimiz. İşimizi yapmaya çalışıyorum. En iyi daha yüksek liglerde oynamak isterim. Milli Takımı tabii ki isterim. İnşallah nasip olur. Orada bulunmak bizim için büyük şeref. Dualarımız o şekilde. Oraya gitmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğim" yanıtını verdi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme