16 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.51 ₺
EURO 34.57 ₺
STERLIN 40.47 ₺
ALTIN 2,500.50 ₺
BTC 62,107.44 $
ETH 3,028.99 $
BİST 9,548.09

Ankaragücü'nün rakibi Trabzonspor'da Abdullah Avcı sıkıntılı

Trabzonspor 3334
Yayınlama: 9 Kasım 2022 Çarşamba 09:47 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nün rakibi Trabzonspor'da Abdullah Avcı sıkıntılı

Trabzonspor, eksiklerine rağmen Ankaragücü deplasmanından üç puan çıkararak Dünya Kupası için verilecek araya huzurlu girmek istiyor.

Konyaspor beraberliğinin ardından morali bozulan ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmasını istemeyen bordo-mavililer, başkentte kötü bir sürprizle karşılaşmamak için işi sıkı tutacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı, bugünden itibaren öğrencilerini motive etmeye çalışacak.

4 maçta 6 puan gitti

Ligdeki son 4 lig maçından üç beraberlik, bir galibiyet alarak 6 puanı heba eden Fırtına’da Bakasetas ile Trezeguet’in cezalı olması, yeni bir kadro yapılanmasını zorunlu kılacak.

Avcı’nın, Yunan oyuncunun yokluğunda forvet arkasında Yusuf Yazıcı’ya forma vermesi bekleniyor. Kanatta iyi işler yapan Mısırlı futbolcudan da yoksun kalacak olan Karadeniz ekibinin teknik patronu, bu bölgede Enis Bardhi ile hücuma kalkacak.

Visca geliyor

Ankaragücü ile 11 Kasım Cuma günü deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, bir günlük iznin ardından çalışmalarına bugün başlayacak. Avrupa ve ligde arka arkaya gelen maçlar nedeniyle yoğun günler geçiren bordo-mavililerde, sakatlıktan kurtulan Edin Visca’nın da takıma katılması, Karadeniz ekibini mutlu etti. Visca’nın Dünya Kupası sonrasına hazırlandığı vurgulandı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme