19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.58 ₺
EURO 34.77 ₺
STERLIN 40.55 ₺
ALTIN 2,493.06 ₺
BTC 63,462.03 $
ETH 3,063.06 $
BİST 9,524.59

Ankaragücü'nün ilgilendiği Yusuf Erdoğan kimi tercih edecek?

Ankaragücü 8353
Yayınlama: 18 Aralık 2022 Pazar 09:55 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nün ilgilendiği Yusuf Erdoğan kimi tercih edecek?

Ocak ayındaki transfer dönemine hazırlanan Trabzonspor'da hareketli bir süreç yaşanacak.

Bordo mavililerde gidecek oyuncular kadar gidecekler de gündemde. O isimlerden biri Yusuf Erdoğan. Tecrübeli kanat için Süper Lig'den 3 takım devrede.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtmış, performansı kötü oyuncularını eleştirerek gerekirse altyapıdan takviye yapacağını ve kimseyi beklemeyeceğini ifade etmişti. Deneyimli teknik direktörün bu sözlerinin ardından gözler gidecek isimlere çevrilmişti. Onlardan biri de Yusuf Erdoğan. 30 yaşındaki kanat için 3 takımın devrede olduğu öğrenildi.

Performans sağlayamadı

Geçen sezon Yusuf Sarı'yı Adana Demirspor'a gönderen Trabzonspor, bu bölgeye Yusuf Erdoğan'ı almıştı. Seneler sonra eski takımına geri dönen Yusuf beklentileri karşılayamamıştı. Bu sene de neredeyse katkı vermedi. Ankaragücü maçı sonrasında da taraftarın yoğun eleştirilerine maruz kaldı.

İzin istedi

Mevcut durumda forma şansı olmadığını anlayan Yusuf Erdoğan da teknik heyet ve yönetimden ayrılmak için istedi. Eski takımı Kasımpaşa'nın yanı sıra Ankaragücü ve Sivasspor da kendisiyle ilgileniyor. Yusuf'un Kasımpaşa'ya geri dönmesi daha muhtemel gibi görünüyor.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme