29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.54 ₺
EURO 34.87 ₺
STERLIN 40.68 ₺
ALTIN 2,441.29 ₺
BTC 62,922.46 $
ETH 3,257.28 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü'nün golünü ve penaltısını vermemişti...Mete Kalkavan'ı eleştiriye o isim de katıldı

Ankaragücü 7816
Yayınlama: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 09:07 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nün golünü ve penaltısını vermemişti...Mete Kalkavan'ı eleştiriye o isim de katıldı

Süper Lig'de futbol heyecanı sürüyor. 35. hafta maçlarında Ankaragücü, deplasmanda Ümraniyespor'a konuk oldu. 

Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Başkent ekibi, maç içerisinde ilginç bir olayla karşı karşıya geldi. Mete Kalkavan'ın karşılaşmada verdiği karar tüm Türkiye'de konuşulurken, futbolseverler tarafından tepkiyle karşılandı. 

Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri 18'inci dakikada Malcuit ve 71'inci dakikada Milson kaydederken, Ümraniyespor'un tek sayısı ise 25'inci dakikada penaltıdan Umut Nayir kaydetti.

Bu sonucun ardından Ümraniyespor, bitime 3 hafta kala Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu.

MAÇA DAMGA VURAN AN

29. dakikada sağ kanattan çizgiye kadar inen Milson topu içeri çevirdi. Ceza sahası içinde Mustafa Eser'den seken topu arka direkte müsait durumdaki Dokanovic'in önüne düştü.

Bu oyuncu topu ağlara gönderse de hakem Mete Kalkavan öncesinde penaltı noktasını gösterdi.

VAR'dan gelen uyarıyla pozisyonu yeniden izleyen Mete Kalkavan, topun Mustafa Eser'in omzuna çarpması nedeniyle penaltı kararını iptal etti.

ANKARAGÜCÜ MAÇ DEVAM EDERKEN PAYLAŞTI

Verdiği kararla mücadeleye damga vuran Mete Kalkavan'a Ankaragücü cephesinden maç sürerken Twitter'dan paylaşım yapılarak tepkiler dile getirildi.

Son dakika: Ankaragücü maçında Mete Kalkavan’ın kararını tüm Türkiye konuşmuştu! Erman Toroğlu’ndan o anlar için olay sözler...

Başkent ekibi, siyah bir ekran paylaşarak "REZALET!!!" yazdı ve Mete Kalkavan'a tepkisini gösterdi.

TOROĞLU'NDAN SERT SÖZLER

Karşılaşmanın ardından olayla ilgili açıklamalarda bulunan A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Mete Kalkavan'ı çok sert eleştirdi.

İşte Toroğlu'nun açıklamaları…

Bugün, Ankaragücü mağlup olsaydı… Olabilirdi. Bunun hesabını kim verecekti? Bunu genç bir hakem yapsa diyeceğiz ki bu adamlar nasıl geldi.

Mete Kalkavan, saçını düzelteceğine düdüklerini düzelt. Böyle bir rezillik olur mu ya? Ankaragücü'nün buz gibi golü gitti.

Artık kendileri bilir, futbol federasyonu bilir. Bu yaptığınız tam bir rezillik. Bir de bunlar sadece görebildiklerimiz. Bir de göremediğimiz maçlar var. Oraları düşünmek dahi istemiyorum.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme