15 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.22 ₺
EURO 35.07 ₺
STERLIN 40.87 ₺
ALTIN 2,469.86 ₺
BTC 64,918.43 $
ETH 2,986.24 $
BİST 10,158.63

Ankaragücü'nün eski futbolcusu alay konusu oldu

Ankaragücü 18083
Yayınlama: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 08:38 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nün eski futbolcusu alay konusu oldu

Geçen sezonun başında büyük umutlarla transfer edilen ancak devre arasında sözleşmesi fesh edilen Ankaragücü eski futbolcusu Jese Rodriguez'in koşu bandındaki ritmi kanallarda alay konusu oldu.

İspanyol basınında yer alan haberlerde "Gran Kanaryalı futbolcu bu yaz 'eski' ama etkili bir taktikle yeni bir takım arıyor: egzersiz yaparken çekilmiş videolarını yüklemek. Bu videolardan sonuncusu sosyal medyada alay konusu oldu" ifadesi kullanıldı.

Haberin devamında ise şu ifadeler kullanıldı...

"Pazularını gösteren kol, motivasyon cümlesi ve nasıl antrenman yaptığını gösteren video. Sonuncusu: "Sıkı çalışma". Eski UD Las Palmas oyuncusu Jesé Rodríguez'in bu taktiği yeni değil. İhtiyaç duyduğu zamanlarda Primera División takımlarında yer bulma konusunda başarılı oldu.

Son paylaşımlarından biri alay konusu oldu. Koşu bandında egzersiz yaparken 31 dakika ve 5,45 kilometre yol kat ettiği bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncu sosyal medyada bununla gurur duyuyordu. Ancak birçok kullanıcı onunla alay etti. "Yürümek mi?", "Böyle devam edersen hiçbir takım seninle sözleşme imzalamaz", "Ben spor yapmıyorum ve senden daha iyi zaman geçiriyorum", Twitter'daki yorumlardan bazılarıydı.

UD Las Palmas'tan ayrıldıktan sonra, Jesé Ankaragücü ile Türkiye'de bir ev buldu, ancak 16 maça çıkıp beş gol attıktan sonra sadece birkaç ay sürdü. Kış transfer döneminde Serie A ekiplerinden Sampdoria'ya imza attı ve toplam 10 maça çıkıp 1 gol attı. Şimdi işsiz ve yeteneklerini gösterebileceği yeni bir takım arıyor. Üst düzey bir takımla sözleşme imzalayacak mı?"

 
Yorumlar (1)
  • Duval2023-12-26 05:58:33 Emre Yildiz kazigi olarak bize gecti. Sampdoria ile kume dustu halbuki Ankaragucunde kumede kalsaydi Jese ye ragmen kumede kalabildik bile diyecektik
Yorumunu Gönder
code
Tercüme