4 Mayıs 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,223.72 $
ETH 3,122.90 $
BİST 10,276.88

Ankaragücü'ne Selçuk Şahin'den kötü haber

Ankaragücü 6976
Yayınlama: 6 Ekim 2023 Cuma 12:31 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'ne Selçuk Şahin'den kötü haber

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Selçuk Şahin, teknik direktörlüğe adım atıyor. Şahin, ilk takımını yurt dışında çalıştıracak.

Son olarak Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun ekibinde yer alan ve uzun süre yardımcı antrenörlük görevini sürdüren Selçuk Şahin, birinci adam olmak istediğini duyurarak, Belözoğlu'nun yanından ayrılmıştı. Selçuk Şahin, beklediği teklifi yurt dışından aldı.

SELÇUK ŞAHİN, ANKARAGÜCÜ'NE GELMEDİ

Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra Ankaragücü'nde göreve başlayan Emre Belözoğlu, Ankara'ya 8 kişilik ekibiyle gitti. Güçlü bir ekibi olduğunu dile getiren Belözoğlu, Selçuk Şahin ile ilgili bir tasarrufları olduğunu belirtti.

Emre Belözoğlu, "Teknik ekip olarak 8 arkadaşımla beraber geldik. Selçuk Şahin'le ilgili bir tasarrufumuz var ama onunla bir görüşmemiz olacak. İyi bir ekiple buraya geldik ve kulübümüzün başarısı için hep beraber çalışacağız" ifadelerini kullanmıştı.

MAKEDONYA EKİBİNDEN TEKLİF ALDI

Kariyerini birinci adam olarak sürdürmek isteyen Selçuk Şahin, Kuzey Makedonya temsilcisi Gostivar'dan teklif aldı. 42 yaşındaki antrenör, Gostivar'da teknik direktör olmaya çok yakın...

ANLAŞMA SAĞLANDI

Selçuk Şahin'in Gostivar ile anlaştığı ve anlaşmanın milli arada açıklanmasının beklendiği ifade edildi.

ALPER POTUK'UN HOCASI OLACAK

Kuzey Makedonya'nın Gostivar merkezli bir futbol kulübü olan FK Gostivar, Makedonya Birinci Ligi'nde mücadele ediyor. Takım, bu sezon oynadığı 9 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 7 puan topladı ve 12 takımlı ligde 11'inci sırada yer aldı.

Gostivar'ın kadrosunda bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Alper Potuk da bulunuyor.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme