26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.44 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.48 ₺
ALTIN 2,438.59 ₺
BTC 63,643.95 $
ETH 3,125.47 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü'ne kupa maçı öncesi efsanelerden moral desteği

Ankaragücü 5746
Yayınlama: 24 Mayıs 2023 Çarşamba 14:53 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'ne kupa maçı öncesi efsanelerden moral desteği

Ankaragücü’nün geçmiş sezonlarda kupayı kazanan efsane kadrosundaki isimler ile farklı dönemlerde sarı-lacivertli formayı giyen oyuncuları, yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesinde, kulüp başkanı Faruk Koca, yöneticiler ve Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile Beştepe’de bir araya gelerek, moral desteği verdi.

Ziyarette; İsmail Dilber, İhsan Kavak, Cüneyt Memişoğlu, Adil Eriç, Mehmet Şahin, Hikmet Hancıoğlu, Nazmi Erdenerin, İskender Atasoy, Fuat Akyüz, Hayati Soydaş, Mehmet Soykök, Hakan Kutlu, Tarık Üstün ve Hayrettin Kılıç yer aldı.

Başkan Faruk Koca, kulübün önemli isimlerinin geçmişte elde ettiği başarıların her zaman gururla anlatıldığını, yeni bir başarı hikayesi için camianın birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirtip, “O günleri bir kez daha yaşadık. Hatıralar yeniden canlandı. Onların desteği bizler için önemli. Önce yarı finali geçmek sonra da kupayı bir kez daha kazanmak için mücadeleye hazırız” diye konuştu.

Son kupanın kazanıldığı dönemdeki futbolculardan İhsan Kavak, oyuncuların kendi dönemindeki ruhla mücadele edeceğine ve kupayı kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme