5 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 64,139.63 $
ETH 3,150.66 $
BİST 10,276.88

Ankaragücü'nden ayrılmıştı. Ümit Turmuş'un yeni takım belli oldu

Ankaragücü 3705
Yayınlama: 2 Kasım 2023 Perşembe 19:47 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nden ayrılmıştı. Ümit Turmuş'un yeni takım belli oldu

Son olarak Ankaragücü’nde gençlik gelişim sorumlusu olarak görev yapan Ümit Turmuş’un yeni adresi Türkiye Futbol Federasyonu oldu...

Geçtiğimiz sezon başında Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde gençlik gelişim sorumlusu olarak göreve başlayan Ümit Turmuş, temmuz ayında başkent ekibindeki görevinden istifa etti. 

Ümit Turmuş’un adresi Türkiye Futbol Federasyonu oldu

Ankara temsilcisinde ortaya koyduğu yapılanma ile dikkatleri çeken Ümit Turmuş’un adresi bu kez Türkiye Futbol Federasyonu oldu.

Oğuz Çetin’e bağlı çalışacak

Bir süredir Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle görüşme halinde olan deneyimli teknik adam, Genç Milli Takımlar ve FGD Koordinatörü Oğuz Çetin’in kadrosunda görev alacak. 

Turmuş’un, Süper Lig kulüpleri dahil olmak üzere liglerde mücadele veren ekiplerin akademi yapılanmasından sorumlu olarak görev alacağı öğrenildi. Turmuş’un ayrıca antrenör eğitimlerinde de yer alacağı ifade edildi.

Pek çok takımda görev aldı

Kariyerinde pek çok takımda teknik adamlık görevi yapan Turmuş, son yıllarda altyapıların gelişimiyle ilgili yaptığı çalışmalarla öne çıktı. 

63 yaşındaki teknik adam, Göztepe, Bucaspor, Karşıyaka, Sakaryaspor, Altay, Antalyaspor ve Denizlispor gibi takımların teknik patronluğunu yapmıştı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme