27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan transfer açıklaması

Ankaragücü 9330
Yayınlama: 4 Eylül 2023 Pazartesi 01:10 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan transfer açıklaması

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçta oyun anlayışlarından taviz vermeden seyir zevki yüksek bir karşılaşma izlettiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kafkas, ilk yarı çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "İkinci yarı oyunun ilk 15 dakikası kontrolü kaybettik. Bu da doğal. Çok kaliteli ayaklara sahip bir takım var karşımızda. Aslında biz atsak ilk golü maçı kazanabilirdik. Oyun anlayışımızdan taviz vermedik. Seyir zevki yüksek bir maç seyrettirdiğimize inanıyorum." dedi.

Tolunay Kafkas, yabancı oyuncu sayılarının fazla olduğunu ve bu yüzden transfer yapmakta zorlandıklarını anlatarak, "Elimizde yabancı oyuncular var. Onları gönderemeden alma ihtimalimiz yok. Bir ön libero transferi istiyorum." diye konuştu.

Ligin ilk 4 haftasında 2 puanda kaldıklarını da hatırlatan Kafkas, "Futbol sonuç işi. Oynanan futbolun karşılığı bu puan olmaması lazım. Hikaye masal anlatmayayım. 2 puanımız var. Gerçek olan bu." değerlendirmesinde bulundu.

Tolunay Kafkas, önlerindeki maçlarda klasik sol bekle de oynayacaklarını aktararak, "3 maçımızı deplasmanda oynadık. Özellikle Adana Demirspor maçında Yusuf Sarı var diye bir plan yaptık. Savunma yönümüz güçlü olsun diye. Puan alınca devam ettik. Burada da Cengiz ve Tadic'i hesaplamıştık, ön oyuncularımız daha rahat etsin diye. Bundan sonra klasik bir sol bekle oynayacağız. Artık Hanousek ya da Alper'le devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 
Yorumlar (3)
  • Duval2023-12-26 05:58:33 Sonunda sacma sapan sistemlerle ,formasyonlarla,taktiklerle oynadigini kendiside kabul etti. Hoca sistemini sezon oncesi belirler ONA GORE KADRO KURAR. 4 mac sonra cikip yok bunu begenmedim denmez. Bu takima KIRMIZI giydirmek kimin akliydi? Kendi evinde kirmizi formali Ankaragucu olurmu? Fenerbahce ye Ankarada klasik forma giydirdiniz. ANKARAGUCU FORMASI INCE CUBUKLU SARI LACIVERTTIR. ACIN TA 1950 60 70 80 Lere bakin. Birileri Klasik formayi artik geri getirsin.
  • irfan2023-12-26 05:58:33 Bence mesele topçu almak değil onları doğru yerde kim kimle iyi yerde oynuyor taktiksel sıkıntılar var topçu alsan ne olur örneğin cengiz önlem aldık diyorsunuz cengiz bitmiş durumda twente maçını izlemedinizmi biz zamanında 1 yedekle oynadık
  • Yücel2023-12-26 05:58:33 Hoca bahane üretme kayseriye bak ders al topçuları ya deişik yerde yada taktikte hata yapıyorsun takım çalışması nasıl bilmiyorum ama torpilli arkadaşlar ilk onbirde bunu seyrederek ben ğörüyorum sen görmüyorsan kusura bakma hoca degilsin sistemini değiştir tolgaya olmazoraya takımı yönlendirecek biri lazım ali şov markajdan kurtulamıyor sen seyrediyorsun hoca senle biz bi yol alamayacağız ha bende oynadım ankaragücünde ha as takıma çıkamadım sakatladım baka bilirsiniz erman togolu ihsan za
Yorumunu Gönder
code
Tercüme