19 Mart 2024 Salı
ads
DOLAR 32.35 ₺
EURO 35.18 ₺
STERLIN 41.12 ₺
ALTIN 2,243.30 ₺
BTC 65,178.12 $
ETH 3,380.88 $
BİST 8,718.11
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan flaş transfer ve gelecek sezon açıklaması

Ankaragücü 8743
Yayınlama: 6 Haziran 2023 Salı 20:47 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan flaş transfer ve gelecek sezon açıklaması

Süper Lig ekibi Ankaragücü, Mart ayında takımın başına getirilen teknik direktör Tolunay Kafkas ile ilgili kararını verdi.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, gelecek sezon da takımın başında olacağını açıkladı.

Tolunay Kafkas, “Yönetimle görüştük, devam edeceğiz. Ankaragücü’ne daha iyi futbol oynatacak kadro yapılandırması içinde olacağız. Ben bu takımın sadece antrenörü değil aynı zamanda taraftarıyım da. Allah bizi mahcup etmesin. İnşallah istediklerimizi yapmak istiyoruz” dedi.

Kulüp başkanı Faruk Koca’yla konuştuklarını anlatan Tolunay Kafkas, sözlerine şöyle devam etti:

“Bir yıl daha mukavelem vardı. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik şartlar çok ağır. Bizden çok başkanın bu işe motive olması, küsmemesi lazım. İsteyen istediği gibi düşünsün. Ben doğru ve dürüstçe bu kulüp için doğru bildiğimi söylerim. Başkanın burada olması lazım. Başkan ayrılırsa bu ekonomik şartlarda transfer yapmak zor. 1 milyon avro dediğiniz para 25 milyon liraya denk geliyor. Bir şeyleri doğru konuşmak lazım. Herkesin hakkını teslim etmek lazım. Bu işler kolay değil. Daha iyi bir sezon geçirmek için ortaya bir irade koyacağız.”

“BÜYÜK BİR LİSTEM VAR”

Tolunay Kafkas, takımdaki kiralık oyuncular ve transfer çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

“Türk oyuncularla ilgili büyük bir listem var. Gelmek isteyen ya da istemeyen oyuncular var. Yabancı isimlerle ilgili de bildiklerim ve önerdiklerim var. Potansiyel satılabilecek oyuncular da var. Yabancı oyuncular var Türkiye’den istediğim. Kiralık oyunculardan tutmak isteyeceklerimiz, ayrılmak isteyeceklerimiz var.

Kitsiou, Hanousek ve Sowe’a özellikle parantez açmak istiyorum. Onlar bu kulübün karakterleri ve oyunculuklarıyla önemli hizmetler verdiler. Kendileriyle devam etmek isterim. Sowe burada çok mutlu ve kalmak istiyor.” 

 
Yorumlar (2)
  • Adnan2023-12-26 05:58:32 Hayırlı olsun. Ümit Milli Takımında çalışması nedeniyle oyuncu transferinde isabetli karar verir diye düşünüyorum.
  • Duval2023-12-26 05:58:32 Kitsiou kadar Ankaragucune bu kadar saygisi olan oyuncu zor bulunur takimda kalmali. Hanousek takimdaki sorunsuz ,ego degil formaya oynayan oyuncu,Ali Sowe ayni sekilde. Tolunay hoca hakli olarak tutmak istiyor. Diack ve Mujakic takima iyi para kazandiracaklar. Milson mutlaka alinmali. Taylan Emre hakeza.
Yorumunu Gönder
Tercüme