6 Mayıs 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.32 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,384.44 ₺
BTC 64,234.07 $
ETH 3,137.96 $
BİST 10,276.88

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan Emre Yıldız'a övgü

Ankaragücü 5021
Yayınlama: 23 Ekim 2023 Pazartesi 10:09 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'tan Emre Yıldız'a övgü

Ankaragücü'nden geçtiğimiz günlerde ayrılan Tolunay Kafkas suskunluğunu bozdu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Tolunay Kafkas, "Ankaragücü süreci benim adıma çok olumlu geçti, çok iyi bir deneyim yaşadım. Ankaragücü çocukluk aşkımdı orada çalışmak benim için büyük onurdu. Başkanımız Faruk Koca'ya, yönetim kurulumuza ve taraftarımıza çok teşekkür ederim. Renaldo Cephas'ın transferinde başkanımızın danışmanı Emre Yıldız etkili oldu. Renaldo'nun bu ligde ses getireceğine inanıyorum. Renaldo adaptasyon sürecini atlarsa takımına ciddi bir bonservis ücreti kazandırabilir" dedi.

Kafkas, "Ankaragücü süreci iyi geçti. Faruk Koca benim için başkan değil bir abi oldu, Emre Yıldız benim için bir kardeş gibi. Ankaragücü'nde oyuncu grubumuz çok iyiydi." dedi.

"Edebiyatı seviyorum, şiir okurum"

Edebiyata karşı ilgili olduğunu dile getiren Tolunay Kafkas, " Ankara Aydınlıkevler Lisesi mezunuyum; şiir okumayı, roman okumayı çok seviyorum. Edebiyata karşı ilgim var. 40 yıldır bu alanla ilgiliyim. Tarih okumayı çok severim. Ben bir bilgi toplayıcısıyım ancak bu alanda bilgin değilim. Tarihi araştırmam İlber Ortaylı olacağım anlamına gelmiyor" ifadelerini kullandı.

"Kısıtlı imkanlarla iyi işlere imza attık"

Ümit Milli Takım sürecinden de bahseden Kafkas, "A Milli Takımımızdaki oyuncu grubuna güveniyorum. Özellikle milli takımlarda alt yaş kategorilerinde yetkin hocalara ihtiyacımız var. Bizim dönemimizde alt yaş kategorilerinde birçok oyuncu A Milli Takım'a geçti. Bizim dönemimizde çok kısıtlı imkanlarla hocalarımız önemli işlere imza attı" diye konuştu.

 
Yorumlar (1)
  • mustafa2023-12-26 05:58:33 cephası gündeme getireceğine, yapılan çöp transferleride keşke anlatsaydın iyiydi.
Yorumunu Gönder
code
Tercüme