26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.47 ₺
EURO 34.74 ₺
STERLIN 40.53 ₺
ALTIN 2,438.73 ₺
BTC 63,514.00 $
ETH 3,116.93 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas Trabzonspor açıklaması

Ankaragücü 5702
Yayınlama: 4 Nisan 2023 Salı 23:47 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas Trabzonspor açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Trabzonspor'u sahasında 3-1 mağlup ederek tur atlayan Ankaragücü'nde Teknik Direktör Hakkı Tolunay Kafkas, "Ankaragücü büyük bir camia. O camiaya yakışır bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Ankaragücü, Trabzonspor'u evinde ağırladı.

İlk yarı bir gol yemesine rağmen geriden gelerek 3-1 Trabzonspor'u mağlup eden Ankaragücü, yarı finale adını yazdırdı.

Müsabakanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İlk devrede ana problem şu; Kevin sakatlıktan yeni çıktı. Sistem üzeri yapacağımız pres konusunda biraz sıkıntı yaşadık. Kevin maalesef koşu yollarına uzaktı. Özellikle önde Zahid, Emre biraz daha fazla yoruldu.

Ankaragücü büyük bir camia. O camiaya yakışır bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. İkinci devre oyuncu değişiklikleri ile oyunu tamamen domine ettik. Tıpkı Başakşehir müsabakasındaki gibi. Geçişlerde problemimiz var. Daha dikine oynamamız lazım. Özellikle hangi bölgede nasıl top kazandığımız konusunda biraz sıkıntı var. Biraz onun sıkıntısı var. Daha etkili, daha agresif hücum etmemiz gerekiyor. Trabzonspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ankaragücü'ne yakışır bir oyunu oturtmaya çalıştıklarını belirten Kafkas, "İkinci devre oyuncu değişiklikleriyle oyunu domine ettik. En büyük transfer antrenmandır. Oyuncular bana inanırsa ben hepsini bambaşka yerlere taşırım. Bu iş için çok fazla mesai sarf ediyorum, eğitimler aldım. En büyük amacım oyuncuyu da geliştirmek. Ligde tehlikeli bir durumdayız. Eğer buradan çıkarsak, ki çıkacağız, ilerleyen haftalarda bambaşka bir Ankaragücü seyrettireceğiz.

Bu tribünleri en iyi bilenlerdenim. Ben Ankaralıyım, buranın minik takımında oynadık. 19 Mayıs Stadı'nda maç izledik, yan sahasında top oynadık. Burası büyük camia. Tekrar bambaşka yere götürmemiz gerekiyor. Ankaragücü tribünü çok önemlidir. Umarım beni severler, bu benim için çok önemli. Büyük takıma büyük taraftar yakışır. Teşekkür ederiz hepsine" dedi.

 
Yorumlar (2)
  • irfan2023-12-26 05:58:32 geniş bir kadro ıyı yönetilmesi lazım
  • Duval2023-12-26 05:58:32 Konusulanlar guzel ama ceneler degil ayaklar konusacakki Ankaragucu istedigi yere gelebilsin. Gelecek sezon icinde Kadroyu yine gidip Cahil Cuhelaya kurdurmayin. Kulube adam gibi bir Sportif Direktor getirin.
Yorumunu Gönder
code
Tercüme