29 Mart 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.38 ₺
EURO 35.03 ₺
STERLIN 40.98 ₺
ALTIN 2,326.01 ₺
BTC 69,753.13 $
ETH 3,533.28 $
BİST 9,095.03
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Ankaragücü'nde taraftardan birlik ve beraberlik mesajı

Ankaragücü 4295
Yayınlama: 21 Aralık 2022 Çarşamba 18:01 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde taraftardan birlik ve beraberlik mesajı

Ankaragücü taraftar grupları ortak bir açıklama yaptı ve bundan sonra birlik ve beraberlik içinde hareket edileceği ifade edildi.

Açıklama şöyle:

Ankaragücü tribün grupları olarak; armamıza gönül vermiş her taraftarımızın onlarca yıldır süren "birlik ve beraberlik içerisinde tek ses olarak hareket etme arzusu, bizim için de gerçekleştirmeyi istediğimiz çok büyük bir arzu ve aynı zamanda her dönemde durmadan kanayan bir yara olmuştur. 

Bu konuda daha önce defalarca adım atılmış ancak çoğunlukla harici, kimi zaman da dahili sebeplerden dolayı hiçbir zaman tam bir sonuç alınamamıştır. 
Geldiğimiz noktada. birlik ve beraberlik adına her zamankinden çok daha net, keskin ve sert adımlar atma zamanı gelmiştir. 
Birlik ve beraberlik ateşi, bir daha sönmemek üzere yanmıştır! Bu bağlamda ilk olarak Antalyaspor deplasmanında yalnızca "Eren ve Mert" pankartı asılacak olup; öte yandan tüm gruplarımızın ortak emeğiyle yapılan Ankaragücü pankartı dışındaki hiçbir pankart deplasman tribünlerinde yer almayacaktır. 
Kulübümüze maddi ve manevi olarak zarar veren her türlü hareketten kaçınılacak; tek konsantrasyonumuz, hem Ankara'da hem de deplasmanlarda takımımıza "küfürsüz" bir şekilde Itici güç" olmak olacaktır. Ankaragücümüz'ün menfaatine olan her konuda "ortak akıl" ile karar alınacak ve hep birlikte hareket edilecektir. 
Ankaragücü söz konusu olduğunda, adım atmaktan hiçbir zaman geri durmayan taraftar gruplarımız ve önde gelen isimleri başta olmak üzere "ayrıstıran değil, birleştiren" şekilde hareket eden tüm "taraftarlarımıza" teşekkür ediyoruz. 

Ankaragücü yoksa biz de yokuz; biz varken Ankaragücü yıkılmaz! HEPİMİZ AYNI YOLDAYIZ, BIR BÜTÜNÜZ KOPAMAYIZ! 

Ankaragüçlüler 

 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme