20 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.29 ₺
ALTIN 2,499.53 ₺
BTC 64,140.02 $
ETH 3,063.03 $
BİST 9,693.46

Ankaragücü'nde Nihad Mujakic'den flaş açıklamalar

Ankaragücü 10036
Yayınlama: 20 Ocak 2023 Cuma 23:21 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Nihad Mujakic'den flaş açıklamalar

Ankaragücü'nün başarılı savunmacısı Nihad Nihad Mujakic Bosna-Hersek medyasının sorularını yanıtladı.

İşte o röportaj:

Nihad, Ankaragücü'ne geldiğin zaman birinci takımda olacağına ve işlerin senin için en iyi şekilde bu şekilde gideceğine inandın mı?

"Dürüst olmak gerekirse, öncelikle FK Sarajevo'dan ayrılmak bile istemiyordum. Bunu kulüp başkanı Feđa Dudic'e de söylemştim.  Ancak olaylar hızlı gelişti.  Geldiğimde ilk başta her şeyi beğendim. Kamp, taraftarlar, kulüp içi ve çevresindeki insanlar, taraftarlar vs. beni çok memnun etti. Kalacağımı söyledim ve hepsi bu. Kulübün kendisine gelince, insanlar bana saygı duyuyor ve takdir ediyor, bir yere gittiğimde hedefim buydu. Belçika'da bu olmadı. Bu benim yurt dışına çıkmama engeldi çünkü tekrar ihmal edilmekten korkuyordum. Bana hemen burada bir şans verdiler, bunu en iyi şekilde kullandım ve çok memnun olduğumu söyleyebilirim" 

Kulübün hedefi kuşkusuz şu an bulunduğu 13. sıradan çok daha yüksekti.

"Lig öyle bir lig ki, birkaç galibiyetle yükseliyorsunuz ve olumsuz sonuçlar kaydetseniz de aynı şey geçerli. Kulübün hedefi ilk altı sırada yer almaktı.  Ama işler şimdilik istediğimiz gibi gitmedi. Teknik direktör değişti, çok oyuncu geldi. Kadroda şişme oldu. Hatta bazıları memnun bile olmadı. Bu futbol, ​​tamamen normal. Sonradan formumuzu yakaladık, 6-7 maçtır yenilgisiz çıktık ve bence bu kulüp daha iyi bir yeri hak ediyor. İyi oynuyoruz, birkaç gün önce Beşiktaş'ı kupadan eledik, Adana Demirspor maçında üç gol attık. Ancak iptal edildi... İyi oynuyoruz, çok pozisyon yaratıyoruz ama şansızlık var. Pozisyon bitirmede küçük bir sorun var. Umarım her şey yoluna girer" 

Türkiye'deki hayatından memnun.

"Bir gecede her şey değişti. O sırada beni aradılar ve Türkiye için bir teklif olduğunu, hemen ertesi gün Ankara'da olduğumu söylediler. Burada tıpkı Saraybosna'daki gibi harika vakit geçiriyorum. İnsanları iyi, şehir güzel, sonuçta Ankara başkent." 

Lig kaliteli, Galatasaray zirveyi elinde tutuyor, Fener kolay kolay pes etmeyecek.

"Lig gerçekten çok güçlü. Oyuncuların isimleri herşeyi anlatıyor. Her takımın kadroda bir veya iki yıldızı var. Mesela Manchester United'da forma giyen Macheda ve diğer ünlü isimler var. Burada herkes herkesi alabilir. Her turda sürprizler var. Galatasaray'ın galibiyet serisi var ama bizim Galatasaray karşısında çok büyük bir şansımız vardı, inanılmaz bir şansı kaçırdık... Beraberlik gerçekçiydi ve sürpriz olmazdı.

Hayranlar özel bir hikaye. 50 bin taraftarın önünde Galatasaray'a karşı oynadık, bu hayatta bir kez olur. Onu deneyimlemelisin. Stadımıza gelince, atmosfer de harika, her zaman 20 bin civarında taraftar var. Bu her yerde böyle, taraftarlar kulüplerini gerçekten seviyorlar."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme