26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.64 ₺
ALTIN 2,442.24 ₺
BTC 63,949.49 $
ETH 3,143.38 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü'nde Mujakic 'Beşiktaş ve Trabzonspor'u eledik. Aynı şeyi yaparız'

Ankaragücü 3730
Yayınlama: 2 Mayıs 2023 Salı 19:57 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Mujakic 'Beşiktaş ve Trabzonspor'u eledik. Aynı şeyi yaparız'

Ankaragücü'nün Bosnalı stoperi Nihad Mujakic, çok önemli bir maça çıktıklarını ama kendilerine olan güvenin tam olduğunu söyledi. 

Kupada daha önce Beşiktaş ve Trabzon gibi ligin önde gelen takımlarını ekarte etmeyi başardıklarını vurgulayan Mujakic, "Bu sefer de aynı şeyi yapacağımıza inanıyorum. Bu galibiyetten sonra da ligde sürdürdüğümüzü pozitif formu sürdüreceğiz. Bu büyük performanstan dolayı takım arkadaşlarımı tebrik etmem gerek. Onlar sayesinde bu seviyeye ulaştım. Umarım aynı şekilde sezonun geri kalanında iyi bir takım olarak güzel şeyler başaracağız.

Bu yükselişin ana sebeplerinden biri hocamızın uyguladığı taktik. Kendisi daha ileride duran bir defans ekibi istiyor. Benim de özelliğim hızım ve çevikliğim. Bu tür bir dağılımda oynadığımda hızımı ve çevikliğimizi gösterebiliyorum. Kasımpaşa karşısında da bu sebeple iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum" dedi.

Mujakic, sakatlanan ve sezonu kapatması gündemde olan Uros Radakovic'in takım için önemli bir eksik olduğunu ama yerini doldurma konusunda önemli oyunculara sahip olduklarını sözlerine ekledi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme