26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.55 ₺
EURO 34.95 ₺
STERLIN 40.74 ₺
ALTIN 2,443.72 ₺
BTC 64,382.48 $
ETH 3,142.46 $
BİST 9,716.77

Ankaragücü'nde kiralık oyuncular için açıklama... Diack'ın opsiyonu var mı?

Ankaragücü 7130
Yayınlama: 9 Nisan 2023 Pazar 12:59 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde kiralık oyuncular için açıklama... Diack'ın opsiyonu var mı?

Ankaragücü'nde son haftaların başarılı ismi Lamie Diack, Ali Sowe, Gökhan Akkan, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı için resmi açıklama geldi.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Lamine Diack'ın herhangi bir opsiyonu olmadığını, takımda kiralık olarak forma giyen Ali Sowe başta olmak üzere Emre Kılınç, Gökhan Akkan ve Taylan Antalyalı gibi isimleri takıma kazandırma için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. 

Hüseyin Aytekin, son haftaların formda ismi Lamine Diack'ın sözleşmesinde başka bir kulübün opsiyonu hakkı olmadığını dile getirdi.

Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen oyuncuyla ilgili basında yer alan "Fenerbahçe'nin sonraki satıştan payı ve geri alma opsiyonu var." şeklindeki haberlere değinen Aytekin, "Diack ile 4 yıllık sözleşmemiz var ve mukavelesinde başka kulübe ait herhangi bir opsiyon kesinlikle söz konusu değil." şeklinde konuştu.

Hüseyin Aytekin, takımın en golcü ismi Ali Sowe başta olmak üzere Emre Kılınç, Gökhan Akkan, Taylan Antalyalı gibi önemli isimlerin kiralık forma giydiğinin hatırlatılması üzerine "Kiralık olan ve sözleşme süresi sona erecek oyuncularımız mevcut. Yerli ve yabancı futbolcularımız Ankaragücü'nde ve Ankara'da olmaktan mutlu. Ali Sowe dahil kiralık futbolcularımızın hepsi burada mutlu. Yeni sezonda da hocamızın isteği doğrultusunda bu oyuncuların takımımıza kazandırılması için yönetim kurulu olarak gereken çalışmaları yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme