Ankaragücü’nde yaptığı projelerle öne çıkan yönetim kurulu üyesi İsmet Beltan önümüzdeki haftalarda deprem bölgesi Hatay’dan öğrencileri maçlara davet edeceklerini açıkladı.
Bu hafta Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinden 11 öğrencinin Elazığspor maçına davet edildiğini ifade eden İsmet Beltan, çocukları Ankaragüçlü yapacaklarını ve aidiyet duygusunu aşılayacaklarını ifade etti.
Hatay’dan davet edilen çocukların masraflarını kendilerinin karşılayacağını ve seremoniye çıkaracaklarını belirten İsmet Beltan “Çocuklarımızı asla kırmıyacağız” dedi.
İsmet Beltan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
Bu haftaki maçımız bizim için yine ayrı bir gurur vesilesi olacak!
Komşu ilimiz Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinden 11 çocuğumuzu Ankaragüçlü yapıyoruz ve aidiyet duygusunu onlara aşılayacağız. Tarafıma ulaşarak rica eden kıymetli Şanser Hocamıza da söz verdik; çocuklarımızı asla kırmayacağız!
Bir sonraki maçımızda ise Hatay’daki çocuklarımızı özellikle davet edeceğiz. Onları da seremoniye çıkartarak Ankaragücü sevgisini yaşatacağız. Tüm masraflarını yönetim olarak biz üstleneceğiz, çünkü biz Ankaragüçlüyüz ve çalışırken zevkle çalışıyoruz!
Çocuklarımızla birlikte geleceğe umut, tribünlerimize renk katıyoruz.
Gururluyuz, güçlüyüz, Ankaragüçlüyüz!
Bu haftaki maçımız bizim için yine ayrı bir gurur vesilesi olacak!
— İsmet Beltan 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (@BeltanIsmet) September 1, 2025
Komşu ilimiz Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinden 11 çocuğumuzu Ankaragüçlü yapıyoruz ve aidiyet duygusunu onlara aşılayacağız. Tarafıma ulaşarak rica eden kıymetli Şanser Hocamıza da söz verdik; çocuklarımızı asla… pic.twitter.com/9KaPSO6g7S