1 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.46 ₺
EURO 34.66 ₺
STERLIN 40.56 ₺
ALTIN 2,393.05 ₺
BTC 57,663.32 $
ETH 2,889.38 $
BİST 10,045.74

Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den flaş açıklamalar

Ankaragücü 7587
Yayınlama: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 22:30 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den flaş açıklamalar

Yeni sezon için çalışmalarına devam eden Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü bir hayli yoğun süreçten geçiyor. Forma, transfer, kamp çalışmaları derken gündemden düşmeyen Başkent temsilcisinden yeni bir açıklama daha geldi.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin Başkentli taraftarların yanıt aradığı en çok sorulardan birisi olan transfer konusuna açıklık getirdi.

Transfer, kombine, önümüzdeki sezon hedefleri, kamp çalışmalarına ilişkin net açıklamalarda bulunan Aytekin şu ifadeleri kullandı:

Transferde doğru adımlar atmak için titiz davranıyoruz.

Hocamızın talepleri dikkate alınarak, uyumlu bir çalışma yürütülüyor.

Uzun süredir yasakların olmadığı, maaş ve prim ödemelerinin düzenliği yapıldığı bir Ankaragücü var. Bunun devamlılığını sağlamak için transferleri en uygun şartlarda tamamlamak gerekiyor. Bu da bazen vakit alıyor. Başkanımız Sayın Faruk Koca'nın da belirttiği gibi Bolu kampında takımımızın %90'ının yetişmesi için yoğun bir çalışma var.

Transferin bitişi sadece imza ile olur. Tamamlanan isimleri en güzel şekilde resmi hesaplarımızdan sizlerle buluşturacağız . Basın ve medya ekibimizin hazırlıkları tamam.Sadece kulüp yetkilileri tarafından ve resmi platformlarımızdan yapılacak açıklamaları takip etmenizi rica ediyorum.

Gündemimizde olmayan oyuncularla ilgili gereksiz polemikler yaratılmasına izin vermeyelim. Kulüp adına bunlarla ilgili sürekli cevap verme ve düzeltme şansımız yok.

Yeni sezon formaları ve kombine bilet satışları başladı.

Geçtiğimiz sezon kombine alıp takımına destek olan taraftarlarımıza ayrıcalık yaratmak adına özel indirim uyguladık. Ayrıca kombine sahipleri bu sezon farklı ayrıcalıklardan da yararlanacaklar.

Stadyumumuzun zemini yenileniyor. Bunun dışında ilgili yöneticilerimiz yeni sezonda giriş-çıkış sorunlarının çözülmesine yönelik çalışmaları takip ediyor.

Önceki gün açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca ise transfer konularına ilişkin, "Hocamızın göndermek istemediği hiçbir oyuncuyu göndermedik. Özellikle Ali Sowe’da zorlandık. Ama sağolsun oyuncu burada kalmak istedi. Kiralıklar gitti. Ali Sowe ile uzattık. Bajiç ve Hayrullah’ı aldık. Kitsiou ve Hanusek’i aldık. Yüzde 90 bitirdiğimiz 3-4 oyuncu var. Bu hafta onlarda netleşecek. Ana omurgayı bu hafta tamamlamış oluruz.

Dia Saba transferini çok netleştirmeden bir şey demiyoruz. Şartlarla ilgili mutabakat sağlandı. Ama netleştirmeden bir şey diyemiyoruz. 2 kanat, 1’de 10 numara ile ilgili bu hafta inşallah bitirmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah Ankaragücü için daha iyi olacak” ifadelerini kullanmıştı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme