4 Mayıs 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 62,754.39 $
ETH 3,108.59 $
BİST 10,276.88

Ankaragücü'nde Hasan Ali Kaldırım'a 1.Ligden talip var

Ankaragücü 7338
Yayınlama: 18 Ağustos 2023 Cuma 12:18 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Hasan Ali Kaldırım'a 1.Ligden talip var

Göztepe'nin Ankaragücü'nde forma giyen 33 yaşındaki sol bek Hasan Ali Kaldırım ile önümüzdeki günlerde görüşüleceği ve durumunun sorulacağı öğrenildi.

Göztepe'nin Ankaragücü'nde forma giyen 33 yaşındaki sol bek Hasan Ali Kaldırım ile önümüzdeki günlerde görüşüleceği ve durumunun sorulacağı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezonu Ankaragücü'nde geçiren ve sadece 9 maçta forma şansı bulabilen 33 yaşındaki sol bek Hasan Ali Kaldırım'ı radarına aldı.

Ankaragücü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan gurbetçi oyuncu ile masaya oturma hazırlığı yapan kurmaylar, yeni sezona ilişkin hedefleri oyuncuya aktaracak. Hasan Ali'yi kadrosuna katmak için kolları sıvayan İzmir ekibinin, uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen deneyimli oyuncunun transferi için oldukça istekli olduğu öğrenildi.

BİRÇOK KULÜP TALİP

Deneyimli oyuncuya birçok 1. Lig ekibinin talip olduğu ifade edilirken, Kaldırım'ın anlaşma durumunda sarı-kırmızılı ekibin uluslararası kurumsal yapısı ve coşkulu bir taraftara sahip olması nedeniyle tercihini Göz-Göz'den yana kullanabileceği gelen haberler arasında.

YÖNETİM OĞUZHAN'DAN GERİ DÖNÜŞ BEKLİYOR

Sarı-kırmızılı ekibin Hollanda ekibi Fortuna Sittard forması giyen ve 8 yıl Beşiktaş'ta top koşturan Oğuzhan Özyakup'a yönelik ilgisi sürüyor. Özyakup ile masaya oturan kurmaylar, deneyimli oyuncunun yanıtını bekliyor. Özyakup'un durumunun, önümüzdeki hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme