4 Mart 2026 Çarşamba
DOLAR 43.99 ₺
EURO 51.12 ₺
STERLIN 58.90 ₺
G.ALTIN 7,243.87 ₺
BTC 68,440.84 $
ETH 2,014.66 $
BİST 0.00

    Ankaragücü'ne bir kötü haber daha...

    Ankaragücü
    Yayınlama: 20 Aralık 2025 Cumartesi 10:40 Editör: Hakan Acar

    FIFA, Ankaragücü’ne yeni bir dosyadan daha transfer yasağı getirdi. Başkent ekibinin FIFA’daki dosya sayısı dikkat çekici seviyeye ulaştı.

    Ankaragücü'ne bir kötü haber daha...

    Ankaragücü, FIFA’dan gelen yeni bir kararla bir kez daha transfer yasağıyla karşı karşıya kaldı. FIFA’nın resmi kayıtlarında yer alan bilgilere göre, Başkent ekibine ait yeni dosya “ödeninceye kadar” transfer yasağı şeklinde kayda geçti.

    Bu son kararla birlikte Ankaragücü’nün FIFA nezdindeki transfer yasağı dosya sayısı artmış oldu. Sarı-lacivertli kulübün halihazırda 23 dosyadan kaynaklanan transfer yasağı bulunduğu öğrenildi. Söz konusu dosyalar için gerekli ödemelerin yapılması halinde yasakların kaldırılabileceği ifade ediliyor.

    Öte yandan bir dosya için uygulanan transfer yasağının ise iki dönem boyunca kaldırılamayacak nitelikte olduğu bilgisi paylaşıldı.

    FIFA verilerine göre Türk kulüplerinin toplamda 222 dosyadan transfer yasağı bulunuyor. Dünya genelinde ise FIFA’daki toplam transfer yasağı dosya sayısı 1220’ye ulaşmış durumda.

    Ankaragücü cephesinde mali yapı ve transfer politikasıyla ilgili sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html