5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.76 ₺
G.ALTIN 5,773.00 ₺
BTC 92,342.34 $
ETH 3,163.09 $
BİST 0.00

    Ankaragücü'nde fesih ve yeni imza neden yok?

    Ankaragücü 5198
    Yayınlama: 20 Nisan 2025 Pazar 22:47 Kaynak: Haber Merkezi

    Küme düşme hattına gerileyen Ankaragücü'nde istifa edeceğini açıklayan Mesut Bakkal'ın fesih işlemi yönetimin verdiği sözü tutmaması nedeniyle geciktiği ifade edildi.

    Ankaragücü'nde fesih ve yeni imza neden yok?

    Ankaragücü'nde Manisa FK maçı sonrasında teknik direktör Mesut Bakkal futbolcuları suçlayıp istifa edeceğini açıkladı.

    Maç sonrası Ankara'ya dönen Mesut Bakkal başkan İsmail Mert Fırat ile görüştü ve istifa konusunda ısrarcı oldu.

    Karşılıklı anlaşma ile yolların ayrıldığını ilk kez Yurtspor duyurdu. Yeni hoca ise Mustafa Kaplan oldu.

    Ancak olayın üstünden 36 saat geçmesine rağmen ne Mesut Bakkal ayrılığı ne de Mustafa Kaplan'ın yeni teknik direktör olduğu açıklandı.

    Yurtspor araştırdı

    Ankaragücü'nde giden hoca ve yeni hocanın açıklanmadığının izini yine Yurtspor sürdü.

    Mesut Bakkal'ın neden sözleşmesini hala fesh etmediğinin nedenlerine ulaştı.

    Vaat edilen para gönderilmedi

    Ankaragücü yönetiminin hafta içinde Mesut Bakkal'a 1 milyon 200 bin lira para yatıracağı konusunda söz verdi.

    Ancak yönetim Mesut Bakkal'a 200 bin lira gönderdi.

    Mesut Bakkal eksik para yatırılmasına tepki gösterdi ve bu parayı gelen adresi geri gönderdi.

    Be nedenle fesih işlemi gecikti. Bu nedenle de yönetim Mesut Bakkal'ın ayrılığını açıklayamadı.

    Yarın fesih yapılacak

    Mesut Bakkal'ın sözleşmesini temsilcisi aracılığı ile yarın fesh edeceği ve Mustafa Kaplan'ın fesih işlemi sonrası açıklanacağı öğrenildi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html