25 Mayıs 2025 Pazar
DOLAR 39.10 ₺
EURO 44.46 ₺
STERLIN 53.04 ₺
G.ALTIN 4,202.26 ₺
BTC 107,018.19 $
ETH 2,517.39 $
BİST 9,356.04

    Ankaragücü Keçiörengücü maçına hayli eksik başladı

    Ankaragücü 4019
    Yayınlama: 29 Nisan 2025 Salı 19:51 Kaynak: Haber Merkezi

    Ankaragücü Keçiörengücü ile oynayacağı hayli kritik maçın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri'nde 9 eksik ile başladı.

    Ankaragücü Keçiörengücü maçına hayli eksik başladı

    Ankaragücü hafta sonunda Keçiörengücü ile deplasmanda oynayacağı Trendyol 1.Lig 37. hafta maçı hazırlıklarına başladı.

    Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan çalışmada Çorum FK maçında ilk 11 başlayan futbolcular rejenerasyon antrenmanı yaptı.

    Diğer futbolcular ise aerobik koşu, mobilizasyon ve ısınma hareketlerinin ardından pas trafiği oyunu, dar alan oyunları ve soğuma hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

    Ankaragücü U17 takımımızdan Muhammed Emin Güler, Berke Yıldırım ve Furkan Büken de antrenmana alındı.

    9 eksik var

    Ankaragücü'nde sakatlıkları bulunan Riad Bajic ve Dorin Rotariu, günü dinlenme ile geçiren Mahmut Tekdemir ve Nico Schulz ile sakatlık ve tedavi süreçleri devam eden Ertaç Özbir ve Erten Ersu antrenmana katılmadı.

    Özgür Aktaş ve Renaldo Cephas fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. 

    Hasta olan Mert Çetin de antrenmanda yer almadı.

    Ankaragücü 4 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Aktepe Stadyumu'nda Keçiörengücü ile karşılaşacak.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html