Ankaragücü olağanüstü genel kurulu öncesi ilginç olaylar yaşanmaya başlanırken gerginlik te artıyor.
Öncelikle başkan adaylığı için yeni bir isim gündeme geldi.
Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ın ismi Ankaragücü başkanlığı için sık sık konuşulmaya başlandı.
Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi sonrası 2019 yılında Ankara Kent Konseyi Başkanı olan Halil İbrahim Yılmaz'ın üzerinde konsensüs sağlandığı ve ikna edilmeye çalışıldığı ifade edildi.
Bu arada dün oynanan Ankaragücü-Amedspor maçı sonrası başkan adaylığını açıklayan Murat Ağcabağ'a fiziki saldırı olduğu iddia edildi.
Ağcabağ'ın aracının da hasar aldığı ifade edilirken 60'a yakın taraftar için Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde işlem yapıldığı belirtildi.