9 Ağustos 2026 Pazar

Ankaragücü 5 eksikle başladı

Ankaragücü
Yayınlama: 14 Kasım 2023 Salı 17:05 Editör:

Ankaragücü 3 günlük iznin ardından Gençlerbirliği ile oynanacak TSYD Kupası maçı hazırlıklarına başladı. Beştepe Tesisleri’nde akşam saatlerinde yapılan çalışmada futbolcuların moralinin Antalyaspor maçında alınan faklı yenilgi nedeniyle bozuk olduğu gözlendi. Antrenmana ülke milli takımlarında olan Olimpiu Morutan, Renaldo Cephas, Nihad Mujakic, Tasos ve Garry Rodiguez katılmadı. {#advert} Ankaragücü hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.  

Ankaragücü 3 günlük iznin ardından Gençlerbirliği ile oynanacak TSYD Kupası maçı hazırlıklarına başladı.

Beştepe Tesisleri’nde akşam saatlerinde yapılan çalışmada futbolcuların moralinin Antalyaspor maçında alınan faklı yenilgi nedeniyle bozuk olduğu gözlendi.

Antrenmana ülke milli takımlarında olan Olimpiu Morutan, Renaldo Cephas, Nihad Mujakic, Tasos ve Garry Rodiguez katılmadı.

{#advert}

Ankaragücü hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

İlk Yorumu Sen Yaz