25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 0.00 ₺
EURO 0.00 ₺
STERLIN 0.00 ₺
ALTIN 2,435.88 ₺
BTC 63,641.04 $
ETH 3,091.73 $
BİST 9,822.65

ABD forması ile ilk golünü atan Timothy Weah'ın babası kendinden çok ünlü

FUTBOL 4117
Yayınlama: 22 Kasım 2022 Salı 20:36 Kaynak: Haber Merkezi

ABD forması ile ilk golünü atan Timothy Weah'ın babası kendinden çok ünlü

ABD'nin Dünya Kupası'nda ilk golünü atan Timothy Weah, Liberya Devlet Başkanı George Weah'ın oğlu çıktı

Kariyerinde çıktığı ilk Dünya Kupası maçında gol atmayı başaran ABD'li futbolcu Timothy Weah'ın Liberya Devlet Başkanı olan efsane futbolcu George Weah'ın oğlu olduğu ortaya çıktı.

ABD- Galler karşılaşmasında gol atan Timothy Weah'in şu anda Liberya Devlet Başkanı olan Liberyalı efsane George Weah'in oğlu olduğu öğrenenler şaşkınlık yaşadı. George Weah, siyasi kariyerinden önce de futbol tarihine adını yazdırmış bir oyuncuydu.

MILAN FORMASIYLA EFSANE OLDU

Milan forması altında göstermiş olduğuperformansla Ballon d'Or kazanan Liberyalı efsane George Weah, Dünya Kupası'nda hiç oynayamasa da oğlu Timothy Weah ilk maçında gol sevinci yaşadı.

TERCİHİNDEN DOLAYI GİYEMEDİ

Milan forması altında gösterdiği performansla Ballon d'Or kazanan ve oldukça önemli başarılara imza atan George Weah, Liberya Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası sahnesine çıkamamıştı. Weah, milli takım tercihini Liberya'dan yana kullanmıştı. George Weah, Liberya için adeta halk kahramanı. Oğlu Timothy, ABD Milli Takımı'nı seçti, Dünya Kupası'na gitti, ilk maçında golünü de attı.

KARİYERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

George Weah; Monaco, PSG, Milan, Chelsea, Manchester City ve Marsilya gibi takımlarda top koşturmuştu. Siyasete yöneldikten sonra Liberya Devlet Başkanı oldu.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme