Süper Ligin  İkinci Haftası İlginç Skorları  Getirdi

· Adana Demirspor evinde Sivasspor'u  3-0'lık sonuçla geçerken,  Adana Demirspor'a galibiyeti getiren goller maçın 41. dakikasında Younes Belhanda, 51. dakikasında Henry Onyekuru ve 70. dakikasında Babajide Akintola'dan geldi.

Trabzonspor   Sürekli

Galatasaray Kayıp

Galatasaray sahasında Giresunspor’a 1-0 kaybetti.

Giresun spor  teknik direktörü Hakan  Keleş  Geçen  sezon 36  maçta 12  galibiyet,  9 beraberlik 15  mağlubiyet,    bu sezon ise 1 galibiyet ve 1  mağlubiyet aldı. Hakan Keleş,  maç öncesi   “Galatasaray deplasmanına kazanmak için gideceğiz”  derken  istikrar  özelliğine güvendiğini  gösterdi.  Hakan Keleş’in iddialı açıklaması gerçekleşerek  Giresunspor’daki istikrarının  meyvesini aldı.

Beşiktaş’ın Gerçek  Testi Bu Tip Maçlardır

· Beşiktaş, Alanyaspor'a konuk olduğu  maçta “daha  dur bakalım” derken bir  anda  ilk 20 dakikada  önce  1-0’ı sonra ikiyi bularak,  ilk yarıyı 3-1 önde  tamamladığı maçta 3-3 eşitliğe  razı  oldu.

Söz Sonunda “Kadına El Kalk-a-maz!”

Alanyaspor ve Beşiktaşlı futbolcular,  maça "Kadına el kalkamaz" yazılı pankartla çıktı. Bu pankartın  her  geçen  gün sinir, şiddet ve taciz katsayısı yükselen  memlekette yaşama  geçmesi  en büyük dileğimizdir.

Süper Ligin   bugüne dek oynanan   iki haftalık  maçları sonunda bu  sezon  daha farklı  sayılı,  skorlu, oyunlu  ve   dirençli geçeceğini sinyalleri  futbol  karelerine  gelmiş oldu.

İletişim

Dr.  Öğr. Üyesi, G.Ü. Gazi Eğitim Fakültesi, EBB Öğr. Üyesi.

e-posta : mkara@gazi.edu.tr
Web    (1): w3.gazi.edu.tr/~mkara

Web    (2): https://avesis.gazi.edu.tr/mkara

Web         (3): www.yurtspor.com

Web         (4): www.mektepligazete.tebeşir

Web         (5): www.mektepligazete.bülten

Facebook (1): Kirizma
Facebook (2): Mustafa Karaağaçlı
Twitter    : M_Karaagacli_
İnstagram : mustafakaraagacli1