Sezon başında büyük umutlarla Rennes’den transfer edilen Kazeem Olaigbe, Trabzonspor’da beklentilerin altında kalan isimlerin başında geliyor. Özellikle Kasımpaşa maçındaki performansı sonrası eleştirilerin odağına yerleşen 22 yaşındaki kanat oyuncusu için ayrılık ihtimali güç kazandı.

FATİH TEKKE’DEN OLUMSUZ RAPOR

Trabzonspor’un 5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Kazeem Olaigbe, sahaya yansıttığı performansla beklentileri karşılayamadı. Son olarak Kasımpaşa karşısında da istenilen seviyeye çıkamayan genç futbolcu için teknik direktör Fatih Tekke’nin yönetime olumsuz rapor sunduğu öğrenildi.

Tekke’nin raporunda, Olaigbe’nin mevcut performansıyla takıma yeterli katkıyı sağlayamadığı ve ayrılık seçeneğinin değerlendirilmesi gerektiği görüşüne yer verdiği ifade edildi.

KİRALAMA SEÇENEĞİ ÖNE ÇIKIYOR

Olaigbe’nin kısa süre içerisinde başka bir kulüple anlaşması beklenirken, oyuncuyla ilgilenen birden fazla kulübün bulunduğu belirtildi. Yurt içinden ise üç kulübün genç futbolcu için kiralama talebinde bulunduğu öğrenildi.

Bordo-mavili yönetimin, Olaigbe için doğrudan satış ya da zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerini öncelikli olarak masaya yatıracağı kaydedildi.

SOL KANADA YENİ TRANSFER PLANI

Kazeem Olaigbe’nin ayrılması halinde Trabzonspor’un, sol kanat bölgesine net ve etkili bir yabancı transferi yapmayı planladığı belirtildi. Yönetimin, bu doğrultuda alternatif isimler üzerinde çalışmalarını hızlandırdığı ifade ediliyor.