Trendyol Süper Lig’de sezonun ilk 10 haftası geride kalırken, tam 8 takım teknik direktör değişikliğine gitti. Bu sayı, Avrupa’nın beş büyük liginde (İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya, Fransa) yaşanan toplam değişiklik sayısına eşit oldu.

Süper Lig’de Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Gaziantep FK, Eyüpspor, Kayserispor, Antalyaspor ve Gençlerbirliği, alınan kötü sonuçların ardından teknik ekiplerinde değişikliğe gitti.


Süper Lig’de teknik direktör değişiklikleri

Takım Giden Gelen
Gençlerbirliği Hüseyin Eroğlu Volkan Demirel
Antalyaspor Emre Belözoğlu Erol Bulut
Kayserispor Markus Gisdol Radomir Djalovic
Eyüpspor Selçuk Şahin Orhan Ak
RAMS Başakşehir Çağdaş Atan Nuri Şahin
Fenerbahçe Jose Mourinho Domenico Tedesco
Beşiktaş Ole Gunnar Solskjaer Sergen Yalçın
Gaziantep FK İsmet Taşpınar Burak Yılmaz

Premier Lig’de 3 değişiklik

İngiltere Premier Lig’de bu sezon şu ana kadar üç teknik direktör değişikliği yaşandı.
Nottingham Forest, Nuno Espirito Santo ile yollarını ayırarak Ange Postecoglou’yu getirdi, ancak kısa süre sonra Postecoglou’nun yerine Sean Dyche ile anlaştı.
West Ham United ise Graham Potter’ı görevden alıp, Forest’tan ayrılan Nuno Espirito Santo’yu takımın başına getirdi.

Bundesliga’da 2 değişiklik

Bundesliga’da Bayer Leverkusen, Hollandalı teknik adam Erik ten Hag’ın yerine Kasper Hjulmand’ı getirdi.

Borussia Mönchengladbach ise Gerardo Seoane ile yollarını ayırıp geçici olarak Eugen Polanski’yi göreve getirdi.


LaLiga, Serie A ve Ligue 1’de birer değişiklik