Sivasspor Başkanı Gökhan Karagöl istifa etti
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sivasspor’da başkan Gökhan Karagöl görevinden istifa etti. 28 Haziran’da yapılan olağan genel kurulda kulüp tarihinin 20’nci başkanı olarak seçilen Karagöl, sadece 5 ay sonra başkanlık görevini bıraktı.
Kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan Gökhan Karagöl, görevinden ayrılma kararını şu sözlerle duyurdu:
“Değerli Sivasspor camiasına, taraftarlarımıza ve kamuoyuna… Büyük bir onurla yürüttüğüm Sivasspor Kulüp Başkanlığı görevimden ayrılma kararı aldığımı üzülerek duyuruyorum. Göreve geldiğim günden bu yana tek hedefim, Sivasspor’u hak ettiği yerlere taşımak ve Türk futbolundaki saygın konumunu güçlendirmekti. Ancak geldiğimiz noktada, kulübümüzün menfaatleri açısından görevi devretmenin daha doğru olacağına inanıyorum.”
Karagöl, açıklamasında yönetim kuruluna, teknik ekibe, futbolculara ve taraftarlara teşekkür ederek, “Sivasspor benim için sadece bir kulüp değil, bir aidiyet ve gönül meselesidir. Görevim sona eriyor olsa da bu arma için duyduğum sevda ömür boyu sürecektir.” ifadelerini kullandı.
Sivasspor yönetiminin önümüzdeki günlerde olağanüstü kongreye gitmesi bekleniyor.
Etiketler: sivasspor, gökhan karagöl, Sivasspor başkan istifa, trendyol 1.lig, Sivasspor yönetimi, Sivasspor haberleri, futbol, istifa haberi, türk futbolu, spor haberleri
Kategori: Sivasspor
Yayınlanma: 07.11.2025 - 01:59
Yazar: Hakan Acar