Sayılmayan gol Trabzonspor'u çileden çıkardı... Sahadan çekiliyorlardı
Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan, maç sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu.
İptal edilen gol sonrası yaşadığı öfkeyi gizlemeyen Doğan, “Takımı sahadan çekmeyi bile düşündüm” diyerek hakem kararlarına sert tepki gösterdi.
Soyunma odasında oyuncularını tek tek tebrik eden ve galibiyet primi verdiğini açıklayan Doğan, “Trabzonspor sahada dimdik durdu. Bu camia asla boyun eğmez” ifadeleriyle taraftara mesaj gönderdi.
Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden istifa etmeyi düşündüğünü de dile getiren Doğan, Anadolu kulüplerinin hak mücadelesini daha sert bir şekilde sürdüreceklerini vurguladı.
Yabancı VAR hakemleriyle ilgili de konuşan Doğan, “Kaliteli isimler gelecekse tamam, ama bu şekilde olmaz” diyerek TFF’ye çağrıda bulundu.
Merkez Hakem Kurulu’na olan güvenini yitirdiğini açıkça belirten Doğan, “Bu MHK ile bu iş yürümez” dedi. “Bu işin peşindeyiz” diyerek sözlerini noktalayan Doğan, camianın hakkını sonuna kadar savunacaklarını ifade etti.