Galatasaray'ın yeni transferi Leroy Sane, Almanya Milli Takımı'nın Slovakya ve Kuzey İrlanda maçları kadrosuna dahil edilmedi.

Almanya Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, bu kararın arkasındaki nedeni Sane'nin artık Avrupa'nın en üst liglerinden birinde oynamamasına bağladı.

Nagelsmann, "Leroy Sane artık Avrupa’nın en üst liglerinden biraz daha düşük bir ligde oynuyor. Orada daha fazlasını ortaya koyması gerekiyor," dedi. Sane'nin Galatasaray'daki ilk maçlarında gol ve asist katkısı yapmasına rağmen, Nagelsmann futbolcunun oyuna tam olarak girmesi için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

Deneyimli teknik adam, Sane ile aralarında geçen konuşmaları da paylaştı. Nagelsmann, "İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ya da İtalya liginde oynamıyor, bu yüzden ondan belli rakamlar bekliyorum. Eğer bunları yaparsa, hâlâ bizim için bir aday olur," ifadelerini kullandı.

Almanya'nın Aday Kadrosu

Nagelsmann, Sane'nin yerine Oliver Baumann, Fin Dahmen ve Alexander Nübel gibi isimleri kadroya dahil etti.

Kaleciler:

Defanslar:

Orta Sahalar:

Forvetler:

Leroy Sane, bugüne kadar Almanya Milli Takımı formasıyla 70 maça çıkıp 14 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. Galatasaray formasıyla ise üç Süper Lig maçında 270 dakika görev aldı, bir gol ve bir asist kaydetti.