Gençlerbirliği, Konyaspor deplasmanı için hazır! İşte eksikler
Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Tümosan Konyaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, kritik mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Başkent temsilcisi, milli ara öncesinde sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor.
Antrenmanda taktik ağırlık öne çıktı
Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı.
Ardından gruplar halinde yapılan çabukluk ve eğlenceli oyunlar ile devam eden idman, dar alanda pas çalışmasıyla sürdü.
Haftanın son çalışması ise taktik organizasyonlar ve duran top çalışmalarıyla tamamlandı.
Gençlerbirliği’nde iki önemli eksik
Zorlu Konyaspor deplasmanı öncesinde Gençlerbirliği’nde iki önemli eksik bulunuyor.
Sekou Koita, kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak. Ayrıca tedavisi devam eden Abdurrahim Dursun da maçta forma giyemeyecek.
Hedef: Milli araya moralli girmek
Başkent ekibi, deplasmanda oynayacağı bu kritik mücadeleyi kazanarak milli araya moralli girmeyi ve ligdeki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor.