Galatasaray’dan Son Nefeste Gelen Zafer!
Trendyol Süper Lig’in 15. haftası, gecenin en heyecanlı karşılaşmalarından birine sahne oldu. RAMS Park’ta ağırladığı Samsunspor karşısına liderlik yarışındaki iddiasını güçlendirmek için çıkan Galatasaray, zorlu maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.
Karşılaşmaya baskılı başlayan sarı kırmızılılar, henüz 8. dakikada Leroy Sane’nin klas vuruşuyla öne geçti. Oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, 29. dakikada Victor Osimhen’in golüyle skoru 2-0’a taşıdı.
İkinci yarıya daha agresif başlayan Samsunspor, oyunun seyrini değiştirmeyi başardı. Anthony Musaba’nın 56. dakikadaki golü, Karadeniz ekibini umutlandırdı. Dakikalar 88’i gösterdiğinde ise Emre Kılınç sahneye çıkıp skoru 2-2 yaptı ve maç nefes kesen bir hale büründü.
Ancak son sözü yine Galatasaray söyledi. Sahneye bir kez daha çıkan Victor Osimhen, 90+2’de bulduğu golle hem geceye damga vurdu hem de Galatasaray’a kritik 3 puanı kazandırdı.
Galatasaray’dan Samsunspor’a Karşı Devam Eden Seri
Bu galibiyetle Galatasaray, Samsunspor’a karşı oynadığı son 9 lig maçının tamamını kazanmış oldu. Okan Buruk’un öğrencileri, puanını 36’ya çıkarmayı başarırken, Samsunspor 22 puanda kaldı ve galibiyet hasreti 3 maça yükseldi.
Takımların Avrupa Mesaisi Başlıyor
Galatasaray:
-
Salı TSİ 23.00 – Monaco deplasmanı
-
Cumartesi – Antalyaspor maçı
Samsunspor:
-
Perşembe TSİ 20.45 – AEK karşılaşması
-
Pazar – Başakşehir maçı