Fenerbahçe, EuroLeague’de Maccabi Rapyd Tel Aviv’i 84-75 mağlup etti
Almanya’nın Münih kentindeki SAP Garden’da oynanan mücadelede Fenerbahçe, Nicolo Melli, Talen Horton-Tucker, Devon Hall, Tarık Biberovic ve Khem Birch beşiyle sahaya çıktı. İlk çeyreği 20-15 önde kapatan sarı-lacivertliler, ikinci çeyrekte Jantunen Mikael’in üçlüğüyle farkı açtı ve devreye 40-30 üstün gitti.
İkinci yarıda Devon Hall ve Melli’nin etkili oyunuyla 8-0’lık bir seri yakalayan Fenerbahçe, Wade Baldwin’in de katkısıyla üçüncü periyodun başında farkı 20 sayıya çıkardı: 55-35. Üçüncü çeyrek 65-56 tamamlanırken, dördüncü periyotta dengeli geçen mücadelede Fenerbahçe skoru korumayı başardı ve 84-75’lik skorla galip geldi.
Çeyrek skorları:
-
-
Çeyrek: 20-15
-
-
-
Çeyrek: 20-15
-
-
-
Çeyrek: 25-26
-
-
-
Çeyrek: 21-19
-
Fenerbahçe Beko, EuroLeague 11. hafta maçında 13 Kasım Perşembe günü yine Münih’te, SAP Garden’da Hapoel IBI Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek.