Eyüpspor forması giyen milli kaleci Berke Özer, beIN Sports’a verdiği röportajda kariyer hedeflerini paylaştı. Avrupa’da futbol oynama hayali olduğunu belirten Özer, özellikle Premier Lig’de forma giymek istediğini vurguladı.

Başarılı kaleci, “Şu anda olduğum yerden çok mutluyum. Ama Avrupa’da yaşama ve futbol oynama hayalim var. Belçika’da oynadım, o kültürün içinde yeniden olmak istiyorum. Kulübün menfaatine uygun bir durum olursa Avrupa’nın beş büyük liginde oynamak isterim. Ama bir kaleci için en büyük hedef İngiltere Premier Lig’dir.” ifadelerini kullandı.

Berke Özer’in bu açıklamaları, İngiltere’den bazı kulüplerin ilgisini çekmiş durumda. Özellikle Aston Villa’nın sezon sonunda oyuncuyla transfer görüşmesi yapmayı planladığı iddia ediliyor.