Daha önce bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını ve 2 ofansif oyuncu transfer edeceklerini söyleyen Ömer Erdoğan, devre arasında transfer yapmanın zor olduğunu ifade etti.

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen aranın kendilerine yaradığını söyledi.

Sezon başladıktan sonra göreve geldikleri için sonuca yönelik oynadıklarını ifade eden Ömer Erdoğan, "İstediğimiz oyun için takımı hazırlamamız gerekiyordu. Bu açıdan bu ara bizim olumlu geçti. Ankaragücü çok büyük bir camia. Çok büyük potansiyeli var. Ben de günü kurtarmak için değil, uzun vadeli bir planda yer almak için buradayım. Ama şu an önceliğimiz tehlikeli bölgeden çıkmak.'' dedi.

Ömer Erdoğan transfer ile ilgili de ''Devre arası transferi yapmak zor. Ya problemli oyuncuları alıyorsunuz, ya da iyi oyuncu için yüksek bonservis ödüyorsunuz. Biz de takımımıza gerçekten katkı sağlayacak, kalite getirecek oyuncular bulursak, transfer yapmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

45 yaşındaki teknik adam, Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile üçüncülük maçına çıkacak olan Fas ile ilgili ''Fas'ın elde ettiği başarı tesadüf değil. Oyuncularımızla beraber analizlerini de yaptık. Takım oyunuyla neler yapılabileceğinin en büyük örneğini herkese gösterdiler.'' yorumunu yaptı.