NBA'de milli yıldız Alperen Şengün’ün etkili performansı Houston Rockets’a galibiyet getirmedi.

Frost Bank Center’da oynanan karşılaşmada San Antonio Spurs, Rockets’ı 121-110 mağlup ederek rakibinin 5 maçlık galibiyet serisine son verdi.

35 dakika sahada kalan Şengün, 25 sayı, 9 ribaunt ve 8 asistle mücadele etti. Rockets’ta Kevin Durant 24, Reed Sheppard 16 ve Amen Thompson 14 sayı kaydetti.

Spurs cephesinde Stephon Castle 14 sayı ve 13 asistle “double-double” yaparken Harrison Barnes 24 sayı ile öne çıktı. Julian Champagnie ve Victor Wembanyama ise 22’şer sayıyla galibiyete katkı sağladı.

Rockets bu sonuçla 8. maçında 3. yenilgisini yaşarken, Spurs 6. galibiyetine ulaştı.

Gecenin bir diğer dikkat çeken ismi Giannis Antetokounmpo oldu. Milwaukee Bucks, Fiserv Forum’da Chicago Bulls’u 126-110 mağlup ederken, Antetokounmpo 41 sayı, 15 ribaunt ve 9 asistle “double-double” yaptı.

Bucks’ta Myles Turner 23, Ryan Rollins 20 ve Kyle Kuzma 11 sayı üretti. Bulls’ta Josh Giddey 16 sayı ve 14 asistle “double-double” yaparken Matas Buzelis 20 sayı ve 8 ribauntla oynadı.