MKE Ankaragücü, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyeti 19 Ağustos 2026‘da kulübünde ağırladı. Ziyaret, kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu.
Görüşmeye kimler katıldı?
Kulüp Başkanı İlhami Alparslan, Başkanvekili Fırat Aslanbaş ve Başkan Yardımcısı Necip Yıldırım‘ın ev sahipliğindeki ziyarette, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akça ile ATO Genel Sekreter Yardımcısı Abdurrahman Karabudak da yer aldı.

Görüşmede Ankara’nın ortak değerleri, kentin spor kültürü ve MKE Ankaragücü’nün geleceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.
Kulüpten teşekkür
MKE Ankaragücü, ATO heyetine nazik ziyaretleri ve kulübe gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.
Kol reklam sponsoru Karalar İnşaat
Kulübün resmi internet sitesinde 19 Ağustos 2026’da yayımlanan ayrı bir duyuruda, Karalar İnşaat’ın MKE Ankaragücü’nün kol reklam sponsoru olduğu bildirildi.