DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ercüment Tunçalp
Ercüment Tunçalp
Giriş Tarihi : 08-03-2023 22:44

Okan Gedikali kardeşimizi kaybettik

Tam maçımızı seyretmeye hazırlanıyorduk ki; acı haberi aldık. Uzun zamandır görüşemiyorduk. Birkaç gün önce elim telefona gitti, aradım ama ulaşamadım. Antrenmandadır diye düşündüm ve bu günkü haberle de yıkıldık. Kardeşimize rahmet, Gedikali ailesine, taraftarlarımıza ve spor camiasına başsağlığı diliyorum. 

Milli Takımımızın da eski kalecisi olan Okan, 1981- 1991 yılları arasında 10 yıl Gençlerbirliği kalesini korumuştu. 1999-2001 yılları arasında da kaleci antrenörü olarak çalışmıştı.

Son 10 senedir eski futbolcumuz, eski hocamız ve kongre üyemiz sevgili Osman Özdemir ile birlikte çalışıyorlardı. Futbol oynadıkları yıllarda takım arkadaşıydılar. İkisi de Karol Pecze ve Samet Aybaba’nın yardımcılarıydı.

Rahmetli Okan ile Osman hocamızı birarada tutan çimento ise Gençlerbirliği idi.

Eski Genel Kaptanımız Zeki Ünaldı o yıllarda tam bir aile havası yaratmış, gerek futbolculuk zamanlarında, gerek çalıştırıcı oldukları zamanlarda ve hatta bizden ayrıldıkları andan itibaren de hiç teması kesmemişti.  

Ankara’ya gelen her kardeşimiz Zeki’nin ofisine uğramadan geçemezdi. Dolayısıyla kim kime ulaşamazsa istihbaratın merkezi Zeki Ünaldı olurdu.

Yönetimde görev aldığım 8 sene boyunca aynı havayı teneffüs etmekten ve bu kardeşlerimle beraber olmaktan büyük mutluluk duydum.

Her ölüm acıdır ve genelde iyi konuşmak adettendir. Fakat bu defa hakikaten bir beyefendiyi uğurluyoruz. Onu anlatmak için kelimeler yetersiz kalır.

Osman kardeşimle görüştüm, Hopa’dan Ankara’ya dönüyorlardı ve bu ani kayıp onu da derinden etkilemişti. Ona da sabırlar diliyorum…

Birkaç gün sonra 100. yılımızı kutlarken, gelecek nesillere de örnek olarak  göstereceğimiz bir eski kalecimizi kalbimize gömeceğiz.        

Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun canım kardeşim…

NELER SÖYLENDİ?
@
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
  • 1Galatasaray2560
  • 2Fenerbahçe2454
  • 3Beşiktaş2549
  • 4Adana Demirspor2545
  • 5Trabzonspor2544
  • 6Başakşehir FK2441
  • 7Kayserispor2538
  • 8Konyaspor2534
  • 9Fatih Karagümrük2431
  • 10Antalyaspor2528
  • 11Alanyaspor2528
  • 12Sivasspor2527
  • 13Kasımpaşa2526
  • 14Gaziantep FK2525
  • 15MKE Ankaragücü2425
  • 16İstanbulspor2424
  • 17Giresunspor2423
  • 18Hatayspor2423
  • 19Ümraniyespor2522
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA
"" Tercüme