20 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.29 ₺
ALTIN 2,499.53 ₺
BTC 64,094.96 $
ETH 3,066.29 $
BİST 9,693.46

Vinil Eldiven alerji yapmaz

GÜNCEL 3753
Yayınlama: 9 Kasım 2022 Çarşamba 14:49 Kaynak: Haber Merkezi

Vinil Eldiven alerji yapmaz

Vinil eldivenlere karşı alerjik bir reaksiyon neredeyse duyulmamış bir durumdur. Sentetik bir eldiven olarak, doğal kauçuk lateks (NRL) eldivenlerle ilgili alerjik reaksiyon ve hassasiyet riski taşımazlar. Ayrıca Beybi iş eldivenleri pudrasız oldukları için alerjen reaksiyonları en aza indirir.

Vinil eldivenler muayene eldivenleri olup small, orta ve large beden; beyaz renkli vinil eldivenlerdir ve tek kullanımlıktırlar. İki elle uyumlu olan Beybi vinil eldivenler, steril değildir ve lateks içermemektedir. Beybi vinil eldivenler pudrasız olduklarından dolayı alerjik reaksiyon risklerini en aza indirir. Bunun yanı sıra yumuşak ve elastik yapısı sayesinde el ile mükemmel bir uyum içerisindedir. Beybi’nin pudrasız vinil eldivenleri 100’lük kutularda satılmaktadır. Bu eldivenler özellikle kuaförler, dövmeciler ve kuyumcular için oldukça ideal ürünlerdir.

Beybi’nin vinil eldivenleri pudrasız olup, eldiven içinde eser miktarda pudra içermez. Bu toz, eldivenlerin takılmasını ve çıkarılmasını kolaylaştırmasına rağmen, iş yerinde malzeme ve yüzeylerin kirlenmesine ve bazı durumlarda kullanıcılarda bazı tahrişlere neden olabilir. Pudralı eldivenler aynı zamanda iş yerindeki ve havadaki kirleticiler için bir numaralı risk faktörüdür, bu nedenle Beybi üretmekte olduğu vinil eldivenleri pudrasız üretmeye özen göstermektedir.

İşyerinizde vinil eldivenlere karşı alerjik bir reaksiyon meydana gelirse, bu neredeyse kesinlikle temas ürtikerine atfedilebilir - genellikle terlemenin neden olduğu ve eldivenin içindeki havalandırma eksikliğiyle şiddetlenen bir cilt tahrişi. Vinil eldivenler de dahil olmak üzere tüm su geçirmez eldivenler, temas ürtikerine neden olma potansiyeline sahiptir, ancak nem emici kumaş astarlar, temas ürtikerine ve egzama gibi koşullara karşı çok hassas ve duyarlı kişiler için riski azaltabilir.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme