25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.58 ₺
EURO 35.02 ₺
STERLIN 40.59 ₺
ALTIN 2,430.59 ₺
BTC 64,340.47 $
ETH 3,156.55 $
BİST 9,753.34

Sinan Kaloğlu Gençlerbirliği'nde kalacak mı?

Gençlerbirliği 4547
Yayınlama: 31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:48 Kaynak: Haber Merkezi

Sinan Kaloğlu Gençlerbirliği'nde kalacak mı?

Gençlerbirliği’nde geride kalan sezonun son 8 haftasında göreve gelen ve düşme hattındaki takımı ligde tutmayı başaran Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, hem sezonu değerlendirdi hem de geleceği ile ilgili konuştu. 

Zorlu dönemde, şampiyonlukla eşdeğer bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Kaloğlu, şunları söyledi: 

“Buraya gelmemdeki en önemli etken, Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın’dı. Aydın’a, Emrah Yıldız’a ve başkanımız Niyazi Akdaş’a çok teşekkür ederim. Burada inanılmaz bir aile yapısı var. Çok zorlu bir sezon geçirdik. Bu süreçte; Metin Diyadin, Taşkın Aksoy, Medet Coşkun ve Mustafa Dalcı hocalarıma da teşekkür ederim. Onlar da bu mücadele içerisinde yer aldı. Kısacası zoru başardık ve çok mutluyuz. Hedefimiz, Gençlerbirliği’ni layık olduğu eski günlerine döndürmek. Beştepe’de yakın zamanda bir kongre yapılacak. Niyazi Akdaş başkanımız devam ederse ben de devam edeceğim. Başkan bu süreçte çok yalnız bırakıldı. Umarım yeni dönemde başkanımıza destek olurlar.” 

METE KAAN İÇİN GİRİŞİM OLACAK 

Kulüp başkanı Niyazi Akdaş, kısa süre önce yaptığı açıklamada, Haziran’da genel kurula gideceklerini, geçmiş sezonlarda olduğu gibi, verdiği paraları gelecek sezon kulübe vermesinin mümkün olmadığını, maddi olarak güçlü isimlerin yönetime katılması durumunda göreve devam edeceğini dile getirmişti. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, devre arasında kiralık olarak takıma katılan ve önemli katkı sağlayan Mete Kaan Demir için Eyüpspor’a teklif yapacaklarını belirtip “Mete’nin, Eyüpspor ile kontratı devam ediyor. Mete’yi kadromuzda görmek isteriz” dedi
 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme