19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.60 ₺
EURO 34.74 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,498.17 ₺
BTC 62,483.72 $
ETH 3,004.94 $
BİST 9,524.59

Karşıyakalı basketbolcuya bıçaklı saldırı

BASKETBOL 4086
Yayınlama: 6 Kasım 2022 Pazar 13:40 Kaynak: Haber Merkezi

Karşıyakalı basketbolcuya bıçaklı saldırı

Karşıyaka’nın Amerikalı yıldızı Errick McCollum, İzmir’de bir otoparkta bıçaklı saldırıya uğradı. McCollum saldırıya uğradığı kişinin aracının fotoğrafını yayınladı.

Milli ara nedeniyle takımının maç yapmadan geçirdiği haftada İzmir'de ailesiyle birlikte dışarı çıkan yıldız guard, otoparkta yaşanan park yeri tartışmasında karşı araçtan inen sürücünün kendisine bıçak çektiğini, araya giren vatandaşların engel olduğunu belirtti.

SOSYAL MEDYADA AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ve bir otomobil fotoğrafı paylaşan ABD'li basketbolcu, "Bu kişiyi polise bildirin. Benim ondan çok daha büyük ve genç olduğumu görünce bana bıçakla saldırdı. Hamile eşim ve 2 yaşındaki oğlum da yanımdaydı, onları korumak istedim" ifadesini kullandı.

ŞİKAYET ETMELERİNİ İSTEDİ

Amerikalı yıldız olayın ardından Twitter üzerinden, taraftarlardan plakasını paylaştığı aracı şikayet etmelerini istedi.

NBA YILDIZININ KARDEŞİ

Errick McCollum’un kardeşi CJ McCollum, NBA’de New Orleans Pelicans forması giyiyor. Yıldız oyuncu abisinin Galatasaray’da oynadığı dönemde, İstanbul’da Sarı kırmızılıların Pınar Karşıyaka ile oynadığı maçı salondan takip etmişti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme