19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.69 ₺
EURO 35.49 ₺
STERLIN 41.47 ₺
ALTIN 2,506.59 ₺
BTC 62,183.75 $
ETH 2,992.85 $
BİST 9,524.59

Gençlerbirliği'ni zor fikstür bekliyor

Gençlerbirliği 3557
Yayınlama: 29 Kasım 2022 Salı 13:42 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'ni zor fikstür bekliyor

Sezonda üçüncü teknik direktör olarak Mustafa Dalcı ile serüvenine devem eden Gençlerbirliği’nde, gözler ilk yarının tamamlanmasının ardından transfer yasağının kaldırılmasına odaklanmış durumda. 

Dalcı’nın Beştepe’de mesaiye başlarken yapılan bilgilendirmede, hem başkan Niyazi Akdaş hem de Mustafa Dalcı, bu yönde olumlu adımların atılacağı mesajını net bir biçimde vermişti. 

Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 4 hafta kalırken, Gençlerbirliği’ni bu süreçte de zorlu rakipler ve zorlu maçlar bekliyor. Kırmızı-siyahlılar, bu hafta sonunda, lige iyi başlayan ancak son dönemde çıkışını sürdüremeyen Bodrumspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bodrumspor, yeniden play-off grubuna dahil olma hesapları içinde. Sonrasındaki rakip ise ateş hattının sıcaklığını yakından hisseden ekiplerinden Erzurumspor FK. Bu maçı iç sahada oynayacak olan Gençlerbirliği, ardından yine play-off barajı etrafında duran ve kendini sıralamada daha iyi bir konuma getirme çabası içindeki Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Kırmızı-siyahlılar, ligin ilk yarısını, kendi evinde oynayacağı Bandırmaspor maçı ile tamamlayacak. Bandırmaspor da Teknik Direktörlüğe Mesut Bakkal’ı getirmesinin ardından toparlanırken, play-off grubu için iddiasını güçlendirmiş durumda. Gençlerbirliği, ligde ilk yarının son haftası öncesinde, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 20-21-22 Aralık günlerinin birinde, deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme