25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.57 ₺
EURO 34.91 ₺
STERLIN 40.71 ₺
ALTIN 2,437.81 ₺
BTC 63,038.98 $
ETH 3,098.84 $
BİST 9,733.43

Gençlerbirliği'nde bir transfer daha

Gençlerbirliği 5666
Yayınlama: 27 Ocak 2023 Cuma 14:41 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde bir transfer daha

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında, deplasmanda Pendikspor’la karşılaşacak olan başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yapılan antrenmana, oyuncular ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen kırmızı-siyahlı ekip devamında sprint çalışması yaptı. Haftanın son antrenmanı duran top organizasyonu ve bireysel şut çalışmasıyla son buldu.

Başkent ekibinde kart cezalısı bulunmazken; tedavileri devam eden Musa Şahindere, İlker Karakaş ve Ahmet Arda Tuzcu Pendikspor kadrosunda yer almıyor.

Gençlerbirliği, Muhammed Himmet Ertürk’le anlaştı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği orta saha oyuncusu Muhammed Himmet Ertürk’le 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.

Kırmızı-siyahlı başkent ekibi, sağ kanat ve sağ bek mevkilerinde görev yapan 29 yaşındaki futbolcu Muhammed Himmet Ertürk ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Son olarak Teco Karacabey Belediye Spor A.Ş’nin kadrosunda yer alan Muhammed Himmet Ertürk; Menemen Futbol kulübü, Giresunspor,  Denizlispor, Gaziantep FK ve Kırıkhanspor gibi takımlarda oynadı.

Gençlerbirliği’nden ayrılan oyunculara teşekkür

Gençlerbirliği anlaşarak ayrıldığı oyuncusu Dmytro Grechyshkin ve kiralık olarak gönderilen Ataberk Gök için teşekkür mesajı yayınladı.

Başkent ekibi, anlaşarak ayrıldığı Ukraynalı oyuncu Dmytro Grechyshkin için kulüp resmi hesaplarından yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kulübümüz ile Dmytro Grechyshkin arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.

Dmytro Grechyshkin’e kulübümüze vermiş olduğu emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

Kırmızı-siyahlı ekibin altyapısında yetişerek A takıma kadar yükselen Ataberk Gök için ise başkent ekibi şu mesajı yayınladı:

“Gençlerbirliği’mizin altyapısında yetişen 22 yaşındaki oyuncumuz Ataberk Gök’ün kulübümüzle olan sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatılmış olup, sezon sonuna kadar TFF 3. Lig ekiplerinden Edirnespor’a kiralanmıştır.

Ataberk Gök’e, emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz.” 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme