18 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.53 ₺
EURO 34.77 ₺
STERLIN 40.55 ₺
ALTIN 2,492.43 ₺
BTC 63,374.25 $
ETH 3,053.48 $
BİST 9,524.59

2023 model Halkbank sahaya iniyor

VOLEYBOL 4061
Yayınlama: 29 Eylül 2022 Perşembe 09:27 Kaynak: Haber Merkezi

2023 model Halkbank sahaya iniyor

Efeler Voleybol Liginde 2022-2023 sezonu 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Yaşayan kulüpler içinde en fazla şampiyonluk kazanan Halkbank, yeni sezonun da doğal şampiyon adayı. Takım kadrosu yenilenen başkent ekibinde hedef aynı: yarışılan tüm kulvarlarda kürsünün en üst basamağı. Bu yılın mottosu: 100. yıl şampiyonluğu!

Mavi-Beyazlılar ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Develi Belediyespor’u konuk edecek. Başkent Voleybol Salonunda oynanacak müsabaka saat 17:30’da başlayacak.

Voleybol sezonu açılırken, Halkbank’ta bazı sporcuların yeni sezon mesajları şöyle:

Kaptan Aslan Ekşi: Bu sezon yoğun geçecek. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve ligde zorlu rakipler bizi bekliyor. Halkbank olarak her kulvarda şampiyonluğun en önemli adayıyız. Cumhuriyetimizin 100 yılında mutlu sona ulaşıp bu tarifsiz gururu yaşamak ve camiamıza yaşatmak istiyoruz.

Serhat Coşkun: Yoğun ve yorucu bir sezon olacak. Zor zamanları kontrol edip başarılı sonuçlar alabilirsek kupalarla geçen bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum. 

Nimir Abdel-Aziz: Cumartesi gününe hazır olmak için çok çalıştık. Elbette zor olacak, çünkü başlangıçlar her zaman zordur. Her geçen gün birbirimizi tanımamız ve geliştirmemiz gerekiyor. Ama takımımıza güveniyorum, yarışmanın başlamasını ve hedeflerimiz için savaşmaya başlamayı dört gözle bekliyoruz.

Volkan Döne: Öncelikle tüm voleybol camiası için yeni sezon hayırlı olsun. Kazasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum. Takım arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Herkes gibi biz de altın madalyayı boynumuza takmak, 100.yılın şampiyonu olmak istiyoruz. İnşallah hakkedenin kazanacağı bir yıl olur.

Doğukan Ulu: İyi bir hazırlık süreci geçirdik ve iyi bir takım olduk. Yeni sezonda hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıp inşallah en iyi sonuçları alacağız.

Yiğit Gülmezoğlu: Bu sezona çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Her gecen gün üzerine koyarak başarılı bir sezon geçireceğimize eminim. Keyifli bir sezon olması dileklerimle.

Marko Mert Matic: Halkbank’ın yeni oyuncuyum ve çok mutluyum. Kulübün tüm bileşenleri ile imrenilecek bir grup olduk, hedeflerimiz çok yüksek. Türkiye’de her şeyi kazanmak istiyoruz. Avrupa’da da büyük hedeflerimiz var. Umarım hedeflerimizi yakalayacak, başarılı bir sezon geçireceğiz.

Yunus Emre Tayaz: İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Tüm sporcular iyi ve eksik yönlerini görerek ilerledi. Bu durumun bilincinde olarak iyi yol kat ettik. Bunu bütün sezona yayıp sonuca gideceğimizi düşünüyorum.

Oğuzhan Doğruluk: Bir araya geldiğimiz günden bu yana çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunu en iyi şekilde sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum.

Deniz İvgen: İyi bir takımız, sezona iyi hazırlandık. Bu sene yoğun bir sezon olacak ama sezon sonu kupaları kazanacağız. 100.yılın şampiyonu olmak istiyoruz.

Yiğit Hamza Aslan: Sağlıklı, hedeflerimize ulaşacağımız güzel bir sezon bekliyorum. Umarım bizim açımızdan güzellikleri ile hatırlanacak, kupalarla dolu bir sezon yaşar ve yaşatırız.

Mustafa Koç: Çok güzel bir ekiple yeni sezonumuzu açtık. Tek hedefimizin kupa kazanmak olduğu bu sezonda sakatlıksız, başarı dolu bir sezon olmasını diliyorum.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme