27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Yok Artık! Trabzonspor’a Şaka Gibi Transfer Önerisi Galatasaray’ın Kulübesinden Geldi…

GalatasarayTrabzonspor 3217
Yayınlama: 16 Mayıs 2024 Perşembe 08:37 Kaynak: Haber Merkezi

Yok Artık! Trabzonspor’a Şaka Gibi Transfer Önerisi Galatasaray’ın Kulübesinden Geldi…

Trabzonspor’da Paul Onuachu’nun durumu netlik kazanmamasına rağmen İngiliz ekibi Southampton FC’nin Trabzonspor’un sunduğu tekliflere sıcak bakmadığı ve anlaşmaya yanaşmadığı biliniyor. Günebakış.com Trabzon haber internet sitesinden muhabir Ezgi ALP’in haberine göre ise gelecek sezon planlamasına başlayan Bordo Mavili yetkililer B Planları üretiyor ve golcü arayışlarını sürdürüyor.

Bu süreçte ise Trabzonspor’a flaş bir transfer önerisi gittiği bilgisine ulaşıldı. Bu sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Carlos Vinícius, Trabzonspor’a Paul Onauchu’nun boşluğunu doldurması için önerildi. Bu öneri ise Trabzonspor scout ekipleri ve yönetimi tarafından hayretle karşılandı.

Trabzon’da da En Fazla Galatasaray’da Olduğu Gibi Hamle Oyuncusu Olur…

Trabzonspor ise kadro derinliği isimleri açısından baktığımız isimlerde biz de kulübemiz için düşünebiliriz ama ödeyeceğimiz rakamlar asla bizi zorlamayacak düzeyde bize avantaj sağlayacak seviyede olursa bu görüşme düşünebilir, raporu verdi. Fulham’ın yeni sezonda da kadroda düşünmediği öğrenilen Brezilyalı oyuncu, Süper Lig’de bu sezon 9 lig maçında 1 gol 1 asist kaydetti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme